H AVON «τρέχει» στον αγώνα ενάντια στον καρκίνο του μαστού!

Βιβή Αγγελάκη
H AVON «τρέχει» στον αγώνα ενάντια στον καρκίνο του μαστού!

Με τη συμμετοχή της στο Greece Race for the Cure® 2016, συνεχίζει να στηρίζει ενεργά το πρόγραμμα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού

Την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου, στις 10:30 π.μ. θα δοθεί, όπως κάθε χρονιά στο Ζάππειο, η εκκίνηση για τον 8ο αγώνα δρόμου-περίπατου, Greece Race for the Cure® 2016 με την AVON να δίνει δυναμικό «παρών». Ο αγώνας, με κεντρικό σύνθημα: "Τρέχουμε στον αγώνα τους", είναι μια συνδιοργάνωση του Πανελλήνιου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» και του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ).


Η AVON, πιστός σύμμαχος της γυναικείας ομορφιάς, τάσσεται παγκοσμίως υπέρ της μάχης ενάντια στον Καρκίνο του Μαστού, γνωρίζοντας πως η έγκαιρη διάγνωση μπορεί πραγματικά να σώσει ζωές. Έτσι λοιπόν, δε θα μπορούσε να απουσιάζει από το φετινό Greece Race for the Cure® στηρίζοντας έμπρακτα το «Άλμα Ζωής», καθώς και το πρόγραμμα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού. Σημείο αναφοράς πρόκειται να αποτελέσει την Κυριακή στο Ζάππειο το περίπτερο της AVON, αλλά και η ομάδα «AVON Champions» με τις συλλεκτικές ροζ μπαντάνες στα χρώματα του Ρink Ribbon. Η AVON προσκαλεί τον κόσμο να συμμετάσχει στην ομάδα της και να δώσουν όλοι μαζί ένα βροντερό μήνυμα ζωής.

Όλοι όσοι δηλώσουν συμμετοχή στον αγώνα είτε στον περίπατο με την ομάδα Αvon Champions μπορούν να επισκεφθούν το περίπτερο της AVON με το αποδεικτικό της εγγραφής τους στην ομάδα και να λάβουν δώρο τη ροζ μπαντάνα, που σχεδιάστηκε ειδικά για την Εκστρατεία Ενάντια στον Καρκίνο του Μαστού. Από τη Δευτέρα 26/9 η μπαντάνα θα πωλείται στην τιμή των 3€ μέσω των καταλόγων της AVON, συγκεντρώνοντας χρήματα που στηρίζουν σκοπούς της Εκστρατείας!


Το Greece Race for the Cure ® είναι μια γιορτή για την ελπίδα, τη δύναμη και τη ζωή. Μπορούν να συμμετάσχουν άντρες, γυναίκες, παιδιά όλων των ηλικιών και να μεταλαμπαδεύσουν με αυτό τον τρόπο το ελπιδοφόρο μήνυμα της πρόληψης και της καταπολέμησης του καρκίνου του μαστού. Η AVON κάνει το ίδιο, «φορά» αθλητικά και σας περιμένει στην εκκίνηση να τρέξετε μαζί στο Greece Race for the Cure® 2016.

Ενημέρωση, πρόληψη, προστασία: η AVON αποτελεί την κινητήριο δύναμη για κάθε γυναίκα που τολμά να ονειρεύεται και να παλεύει, ενώ παράλληλα ενθαρρύνει τις γυναίκες να φροντίζουν τον εαυτό τους όπως του αξίζει!