Ναι, είναι γεγονός: Τα πρώτα στυλό-βερνίκια έκαναν την εμφάνισή τους!

Βιβή Αγγελάκη
Ναι, είναι γεγονός: Τα πρώτα στυλό-βερνίκια έκαναν την εμφάνισή τους!

Και σου έχουμε όλες τις λεπτομέρειες!

Όταν ακούς τη λέξη βερνίκι σίγουρα το πρώτο πράγμα που θα σου έρχεται – και δικαιολογημένα -στο μυαλό είναι το μικρό γυάλινο μπουκαλάκι με την αγαπημένη σου απόχρωση, που χωράει ακόμη και στο πιο μικρό νεσεσέρ σου.

Η «κρούση» για κάτι το διαφορετικό (στον κόσμο του μανικιούρ) έγινε τόσο με την εμφάνιση των πρώτων βερνικιών gel (για ημιμόνιμο μανικιούρ χωρίς λάμπα) όσο και με τα βερνίκια σε μορφή spray που κυκλοφόρησαν από το βρετανικό nail brand, Nails Inc. Κι ενώ έχει περάσει περίπου ένας χρόνος από τότε, το nail brand Ciaté London μόλις κυκλοφόρησε τα πρώτα Mani Markers που ήρθαν για να κάνουν το μανικιούρ μας παιχνιδάκι!

Στην ουσία, όπως θα δεις και στις φωτογραφίες πρόκειται για στυλό- βερνίκια που για να τα χρησιμοποιήσεις το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τα ανακινήσεις μέχρι να φτάσει στην άκρη (μύτη) του στυλό το χρώμα.

Mani Marker2

Δύο από τα βασικά τους πλεονεκτήματα; Χρειάζεται μόνο μια στρώση βερνίκι, πριν βάλεις το top coat και στεγνώνει αμέσως (που σημαίνει πως εξοικονομείς πολύτιμο χρόνο)!

14128872 1174448885944718 554240350 n

Η συλλογή περιλαμβάνει πέντε έντονες αποχρώσεις: Thrill Seeker (μπλε), Role Model (βαθύ γαλάζιο), Beauty Queen (έντονο ροζ), Lady Luck (βαθύ κόκκινο), and Vintage Vamp (μπορντό).

Mani Marker

Όσο για την τιμή τους... κοστίζουν περίπου 11 ευρώ το κάθε ένα και μπορείς να τα βρεις εδώ ciatelondon.com