Olivia Palermo: Με αυτή την απόχρωση κραγιόν σίγουρα δεν την έχεις ξαναδει!

Βιβή Αγγελάκη
Olivia Palermo: Με αυτή την απόχρωση κραγιόν σίγουρα δεν την έχεις ξαναδει!

Αυτό το μακιγιάζ της ήταν εμπνευσμένο από τη Rihanna! Εσύ θα το δοκίμαζες;

Είναι από τα αγαπημένα style και beauty icons εκατομμυρίων γυναικών σε όλο τον κόσμο. Η Olivia Palermo ξέρει να συνδυάζει σωστά τα κομμάτια της γκαρνταρόμπας της με τις επιλογές στο beauty look της, να αποφεύγει τις υπερβολές, να τηρεί τον κανόνα του less is more, κάνοντάς μας να θέλουμε να αντιγράψουμε κάθε της εμφάνιση!


Παρόλα αυτά, οι τελευταίες δημόσιες εμφανίσεις της έρχονται να αλλάξουν (για λίγο;) τα μέχρι τώρα δεδομένα... Έτσι, μετά το εντελώς διάφανο τοπ που επέλεξε για τη βόλτα της στους δρόμους της Νέας Υόρκης, εμφανίστηκε στην Εβδομάδα Μόδας που πραγματοποιείται στο Παρίσι αυτές τις ημέρες με ένα μακιγιάζ που ομολογουμένως δεν την έχουμε ξαναδει...

OliviaPalermoChristianDiorPhotocallParisFY nzzzn5Iox


Με έμπνευση – προφανώς από την αγαπημένη μας Rihanna- η Olivia επέλεξε μία βαθιά μπλε απόχρωση για τα χείλη της, αφήνοντας την επιδερμίδα της σχεδόν άβαφη .

OliviaPalermoChristianDiorPhotocallParisjdyaDjOa7A x
YhqmPNc8kUOEHEkGyQVVvyczOl1FsI98Jnw aZeHrGg3EStFMksKvfEaWPqpRRz1Uq1 cH6AP5mTOPubwWtiz4

Παράλληλα, τόνισε ελαφρά με μία ασημί μεταλλική σκιά τα μάτια της, ενώ ενίσχυσε το αποτέλεσμα φορώντας το μαύρο μολύβι στην κάτω, εσωτερική γραμμή του βλεφάρου.

OliviaPalermoChristianDiorPhotocallParisiJQ6KnpHIqFx


Όσο για τα μαλλιά της φρόντισε να τα πιάσει σε ένα χαμηλό, sleek ponytail με έντονη χωρίστρα στο πλάι!

c67cf717673792cacb122a56a7eae418 1

Και φυσικά το περίεργο σε αυτή την περίπτωση δεν είναι τόσο το μπλε κραγιόν, όσο το γεγονός οτι είδαμε την Olivia Palermo να το δοκιμάζει; Λες να τη δούμε κάποια στιγμή και με μαύρο;