H AVON κέρδισε τις εντυπώσεις στο 8ο Greece Race for the Cure® 2016

Βιβή Αγγελάκη
H AVON κέρδισε τις εντυπώσεις στο 8ο Greece Race for the Cure® 2016

Στήριξε το πρόγραμμα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού

Την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου, η ομάδα της AVON, «AVON Champions», βρέθηκε στο Ζάππειο και έλαβε μέρος στον ετήσιο αγώνα δρόμου-περίπατου υπέρ της μάχης ενάντια στο Καρκίνο του Μαστού. Περισσότεροι από 30.000 Αθηναίοι κάθε ηλικίας, που κάθε χρόνο σπάνε ρεκόρ συμμετοχής, έδωσαν το «παρών» στο φετινό Greece Race for the Cure® 2016, μια συνδιοργάνωση του Πανελλήνιου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» και του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ).

Αυτή η τελευταία Κυριακή του Σεπτεμβρίου έχει καθιερωθεί ως μια ημέρα γιορτής και το κέντρο της Αθήνας για ακόμη μια φορά γέμισε κόσμο και ροζ χρώματα, σήμα κατατεθέν της εκστρατείας ενάντια στο καρκίνο του μαστού. Η εκκίνηση δόθηκε στις 11:30, όπου μικροί και μεγάλοι, άντρες και γυναίκες, με πρωταγωνίστριες τις γυναίκες-survivors του καρκίνου διένυσαν διαδρομή 2 ή 5 χλμ φορώντας τις αγωνιστικές τους μπλούζες και το ομορφότερο χαμόγελό τους.

AVON Race for the Cure 2016 5

Ανάμεσά τους βρέθηκε και η ομάδα της AVOΝ με 118 συμμετοχές, στηρίζοντας έμπρακτα το «Άλμα Ζωής», καθώς και το πρόγραμμα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού. Όσοι συμμετείχαν με την ομάδα «ΑVON Champions» ξεχώριζαν από τη συλλεκτική ρόζ τους μπαντάνα στα χρώματα του Pink Ribbon. Η συλλεκτική μπαντάνα της AVON, το αξεσουάρ που φορούσαν τα μέλη της ομάδας πωλείται από τη Δευτέρα 26/9 στην τιμή των 3€ μέσω των καταλόγων της AVON, συγκεντρώνοντας χρήματα που στηρίζουν σκοπούς της Εκστρατείας!

AVON Race for the Cure 2016 4


Η εταιρία καλλυντικών AVON μετρά 130 χρόνια ζωής, είναι πιστός σύμμαχος της γυναικείας ομορφιάς και τάσσεται παγκοσμίως υπέρ της μάχης ενάντια στον Καρκίνο του Μαστού. Η AVON ξεκίνησε να υποστηρίζει την Εκστρατεία ενάντια στον Καρκίνο του Μαστού παγκοσμίως το 1992 και στην Ελλάδα υποστήριξε μια σειρά δράσεων με πιο σημαντική την αγορά και δωρεά στην Ε.Α.Ε μιας κινητής μονάδας μαστογράφου που αποδείχθηκε σωτήριος για πλήθος γυναικών. Παράλληλα, η AVON συγκεντρώνει χρήματα μέσω της πώλησης ειδικών προϊόντων που φέρουν την κορδέλα της Εκστρατείας γνωρίζοντας πως η έγκαιρη διάγνωση μπορεί πραγματικά να σώσει ζωές.


Μια γιορτή για την ελπίδα, τη δύναμη και τη ζωή. Το Greece Race for the Cure® 2016 είναι γεγονός και η AVON, φέτος ήταν εκεί για να «Τρέξει στον αγώνα τους».