10 stars που περπάτησαν στο κόκκινο χαλί με #nomakeup look!

Βιβή Αγγελάκη
10 stars που περπάτησαν στο κόκκινο χαλί με #nomakeup look!

Με αφορμή την τελευταία, αμακιγιάριστη εμφάνιση της Kim...

Η Kim Kardashian για άλλη μία φορά κατάφερε να «σπάσει» το Ίντερνετ με μία της και μόνο εμφάνιση. Και όχι, προς έκπληξη όλων μας, δεν φόρεσε κάποιο εκκεντρικό οutfit ή δεν προκάλεσε με τη συμπεριφορά της αλλά υιοθέτησε ένα trend που ομολογουμένως σε δημόσια, επίσημη εμφάνισή δεν το είχε ξαναδοκιμάσει!

Kim Kardashian no makeup

Στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας και πιο συγκεκριμένα στο fashion show του οίκου Balenciaga, η Kim εμφανίστηκε χωρίς ίχνος μακιγιάζ στο πρόσωπό της ( ή έστω με ελάχιστο makeup σε σχέση με αυτό που την είχαμε συνηθίσει τόοοοσα χρόνια) και το αποτέλεσμα ήταν πραγματικά εντυπωσιακό και πολύ περίεργο (αν φανταστεις πως συνώνυμο του ονόματος της Kim είναι το μακιγιάζ).

She Sat Front Row Fresh Face


Ναι, μιλάμε για το ίδιο άτομο που πριν μερικά χρόνια έκανε το contouring μανία και τον ίδιο μου κάθε makeup tutorial κάνει εκατομμύρια views σε λίγα λεπτά.

Με αφορμή, λοιπόν, αυτό, το #nomakeup look της τηλεπερσόνας, θυμηθήκαμε 10 stars που έχουν περαπατήσει στο κόκκινο χαλί με ελάχιστο ή καθόλου μακιγιάζ, όπως η Alicia Keys, η οποία δημίοσια έχει ταχθεί υπερ του #Nomakeup κινήματος.

alicia inline 2 aff68765 b79b 45c4 ba08 89067c09923f
1 68


«Δεν θέλω να καλύπτω το πρόσωπό μου, το μυαλό μου, την ψυχή μου, τις σκέψεις μου, τα όνειρά μου, τους αγώνες μου, την συναισθηματική μου ανάπτυξη. Τίποτα» είχε αναφέρει χαρακτηριστικά σε συνέντευξή της πριν λίγο καιρό.

Εσύ τι λες για το nomakeup look; Μετά την Kim λες να δούμε κι άλλες stars να το υιοθετούν σε red carpet εμφανίσεις;