Δες πώς θα έχεις πιο λευκό χαμόγελο σε 7 μόνο εφαρμογές, χάρη στη YOTUEL!

Βιβή Αγγελάκη
Δες πώς θα έχεις πιο λευκό χαμόγελο σε 7 μόνο εφαρμογές, χάρη στη YOTUEL!

Χάρη στο ΥOTUEL 7 hours whitening kit

Στις αρχές του καλοκαιριού ήταν, που γράφαμε από αυτή εδώ τη στήλη για τη νέα πρόταση της YOTUEL, το ΥOTUEL 7 hours whitening kit. Στην ουσία, το brand καινοτομεί για άλλη μία φορά στη λεύκανση και τη φροντίδα της στοματικής υγιεινής, προτείνοντας ένα εύκολο και αποτελεσματικό σύστημα για τη λεύκανση των δοντιών στο σπιτι!

Το ΥOTUEL 7 hours whitening kit περιλαμβάνει 7 εφαρμογές της 1 ώρας με ευπροσάρμοστα στη γνάθο μασελάκια για μεγαλύτερη ευκολία και άνεση στην εφαρμογή, καθαρίζει & απομακρύνει αποτελεσματικά και με ασφάλεια χρωματικούς λεκέδες & βαθιές δυσχρωμίες των δοντιών. Έτσι, η λεύκανση γίνεται τόσο στη μπροστινή όσο και στην πίσω όψη των δοντιών, προστατεύοντας ταυτόχρονα το σμάλτο με φθοριούχο κάλιο και ξυλιτόλη.

ΥOTUEL 74042

Πώς θα τα καταφέρεις; Παρακολούθησε το παρακάτω βίντεο και ανακάλυψε πώς μπορείς να αποκτήσεις και εσύ, εύκολα και γρήγορα, ολόλευκο και αστραφτερό χαμόγελο!

Για πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα, προτείνεται οι εφαρμογές να γίνονται διαδοχικά σε διάστημα 1 εβδομάδας και η μη κατανάλωση φαγητού ή καφέ για τουλάχιστον 30’ μετά την εφαρμογή.

*To ΥOTUEL 7 hours whitening kit διατίθεται στην ελληνική αγορά από την εταιρεία ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ-ΛΙΛΛΥ ΑΕΒΕ στα φαρμακεία, στα supermarket Θανόπουλος και σε επιλεγμένα καταστήματα HONDOS CENTER.