Ξέχνα την Emma Stone που ήξερες! Η star δείχνει εντελώς διαφορετική στο εξώφυλλο της Vogue

Βιβή Αγγελάκη
Ξέχνα την Emma Stone που ήξερες! Η star δείχνει εντελώς διαφορετική στο εξώφυλλο της Vogue

Ποζάρει με κοντό αγορίστικο hairlook και πολύ μας αρέσει...

Η Emma Stone είναι γνωστή για τις αλλαγές που κατά καιρούς κάνει στα μαλλιά της. Την έχουμε δει με μακριά καστανά μαλλιά, κοντό καρέ σε κόκκινες, ginger αποχρώσεις, με αφέλειες και πλατινέ ξανθό , ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε πως η φυσική της απόχρωση είναι ξανθιά!

32
dfd3a5d198a0a359aa356454975e32d9


Και η λίστα με τις αλλαγές συνεχίζεται, μιας και αυτή τη φορά η ηθοποιός πραγματικά φαίνεται να έκανε τη μεγαλύτερη μετάβαση από τα μακριά στα κοντά και μάλιστα αγορίστικα μαλλιά! Η ηθοποιός πόζαρε για το εξώφυλλο της Αμερικάνικης Vogue (τεύχος Νοεμβρίου) με ένα pixie hairlook αλά Twiggy και πόζα Audrey Hepburn δείχνοντας πραγματικά πολύ εντυπωσιακή.

emma stone

Και αν ενθουσιάστηκες και σκέφτεσαι να κόψεις τα μαλλιά σου όπως η Emma, πρέπει να ξέρεις πως η 27χρονη star μάλλον υπέκυψε στον πειρασμό της περούκας και όχι κάποιου δραματικού makeover.

Για την ιστορία, όπως διαβάζουμε στο Αμερικανικό Glamour, το styling ανέλαβε ο Shay Ashual, που ετοίμασε τρις διαφορετικές περούκες για την Emma (μία σε κοντό μαύρο καρέ, μία κόκκινη σε πολύ κοντό, pixie look και μία με μπούκλες σε μαύρη απόχρωση) για τις ανάγκες της φωτογράφισης.

emma vogue
emma stone november 2016 vogue cover 04

Πώς σου φαίνεται; Πώς την προτιμάς;