7 beauty tips που πρέπει να ακολουθείς πριν κοιμηθείς για να ξυπνάς όμορφη και λαμπερή!

Βιβή Αγγελάκη
7 beauty tips που πρέπει να ακολουθείς πριν κοιμηθείς για να ξυπνάς όμορφη και λαμπερή!

Κοιμάσαι και η...ομορφιά σου δουλεύει!

Δεν θέλει κόπο αλλά τρόπο... και αυτό είναι κάτι που αν είσαι πιστή αναγνώστρια της beauty στήλης του Queen θα το γνωρίζεις πολύ καλά καθώς πολλές φορές θα έχεις διαπιστώσει πως δεν χρειάζονται μεγάλες beauty θυσίες για να πετύχεις το επιθμητό αποτέλεσμα (aka λαμπερή επιδερμίδα και μαλλιά) παρά μόνο να ακολουθείς τους "χρυσούς" κανόνες ομορφιάς!

Κι αν κατά τη διάρκεια της ημέρας σου, οι υποχρεώσεις δεν σε αφήνουν να πάρεις ανάσα... τότε βρήκαμε τα σωστήρια tips που θα σε κάνουν να ξυπνάς πιο έτοιμη και αναζωογονημένη από ποτέ!

little mermaid sleep

#1. Η βάση σου: Καθαρή επιδερμίδα
Είτε έχεις βαφτεί το πρωί, είτε όχι... το να πλύνεις το πρόσωπό σου λίγο πριν πέσεις για ύπνο θεωρείται άκρως απαραίτητο και αναγκαίο σε περίπτωση που το επόμενο πρωί θέλεις να ξυπνήσεις με τέλεια επιδερμίδα και φυσικά χωρίς να έχει κάνει την εμφάνισή του κάποιο ανεπιθύμητο σπυράκι! Φρόντισε λοιπόν, να απομακρύνεις τους ρύπους που φράζουν τους πόρους, αφήνοντας το δέρμα σου αναπνέει όλο το βράδυ.

kolaz 01


Aqua Mirabilis Gel – Oil Καθαριστικό & Μάσκα από τη Roger&Gallet με 18 αποσταγμένα φαρμακευτικά βότανα & έλαιο ηλιοτρόπιου που αφαιρεί το μακιγιάζ, αποτοξινώνει και χαρίζει ακαταμάχητη λάμψη στην επιδερμίδα. Με ελαφρύ μασάζ μετατρέπεται από gel σε λάδι, ενώ σε επαφή με το νερό μετατρέπεται από gel σε γαλάκτωμα, αφήνοντας την επιδερμίδα απολαυστικά καθαρή, φρέσκια και αποτοξινωμένη.

d14a3d90 4ee4 0133 4c86 0e3f8b958f63


#2. Η κίνηση που θα κάνει τη διαφορά στην επιδερμίδα σου
Κατά τη διάρκεια της νύχτας η επιδερμίδα μας αναπλάθεται, αποτοξινώνεται και λειτουργεί σκληρά για να επανορθώσει τυχόν φθορές . Παράλληλα, προσπαθεί να βρει τα απαραίτητα «μέσα» τόσο για να «ανταπεξέλθει» στις επιθέσεις (περιβαλλοντικές κλπ) της επόμενης μέρας όσο και για να δείχνει λαμπερή και υγιής. Γι αυτό, λοιπόν, σε καθαρή επιδερμίδα και αποβραδίς πρέπει να φροντίσεις να την εξοπλίσεις κατάλληλα... Πώς; Εφαρμόζοντας τα απαραίτητα όπλα (aka κρέμες που θα την αναζωογονήσουν)!

kolaz 02


Κι αν ψάχνεις για το super συνδυασμό που θα σε κάνει να λάμπεις το επόμενο πρωί... τότε συνδύσε τον αγαπημένο ορό Advanced Night Repair της Estee Lauder που συμβάλει στην επιδιόρθωσή των φθορών, ενυδατώνει την επιδερμίδα και καταπολεμά τα σημάδια της πρόωρης γήρανσης με τη νέα Global Anti-Aging Cell Power Creme από τη σειρά Revitalizing Supreme + Global Anti-Aging Collection της Estee Lauder, για την οποία σου είχα μιλήσει εδώ! Με πραγματικά βελούδινη υφή και χάρη στο θαυματουργό εκχύλισμα Moringa που περιέχει ενυδατώνει την επιδερμίδα κάνοντάς την πιο λεία, ελαστική και λαμπερή, ενώ εξαφανίζει ατα σημάδια κούρασης ή γήρανσης! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να την απλώσεις μετά τον ορό στην καθαρή επιδερμίδα του προσώπου και του λαιμού σου και να την αφήσεις όλο το βράδυ!

82bcd283127f392fe985a599ff8ee149

#3. Βλεφαρίδες πιο πυκνές και δυνατές!
Θέλεις να δυναμώσεις τις βλεφαρίδες σου αλλά καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας δεν έχεις τον απαραίτητο χρόνο; Κάν’το αποβραδίς! Ακολούθησε μία ειδική θεραπεία- θρεπτική αγωγή, όπως η Double Lash της Mavala, για πιο δυνατές και πυκνές βλεφαρίδες, απλώνοντας μερικές στρώσεις στις καθαρές βλεφαρίδες σου λίγο πριν πέσεις για ύπνο! Δεν χρειάζεται να ξεβγάλεις.

kolaz 03

#4. Δώσε βάση στη σύνθεση...
Απόφυγε να χρησιμοποιείς βαμβακερές μαξιλαροθήκες και προτίμησε αυτές με μεταξωτή ή σατέν σύνθεση. Με αυτόν τον τρόπο προλαμβάνεις την εμφάνιση ρυτίδων ενώ παράλληλα λόγω της μαλακής υφής τους, τα μαλλιά δεν «σπάνε» και αποφεύγεις το φριζάρισμα. Μην ξεχνάς εξάλλου, πως το μετάξι έχει την ιδιότητα να διατηρεί την απαραίτητη υγρασία στο δέρμα και τα μαλλιά- σε αντίθεση με το βαμβάκι που την απορροφά!

1CAEGB6G6


#5. Κάνε focus στα χέρια
Μην ξεχνάς πως τα χέρια, όπως και η περιοχή του λαιμού- ντεκολτέ είναι ένα από τα πρώτα σημεία που κάνουν εμφανή τα σημάδια του χρόνου (aka προδίσουν την ηλικία μας)! Κι ενώ μπορεί κατά τη διάρκεια της ημέρας οι υποχρεώσεις να μην σου επιτρέπουν να φροντίσεις τα χέρια σου όπως θα ήθελες, μπορείς να το κάνεις το βράδυ, απλώνοντας μία γενναιόδωρη ποσότητα από την αγαπημένη σου κρέμα χεριών

kolaz 05


Δοκίμασε τη νέα New Dimension Smooth + Tone Creme-Glove της Estee Lauder που θα κρατήσει τα χέρια σου ενυδατωμένα καθόλη τη διάρκεια της ημέρας χαρίζοντάς τους μία πιο φωτεινή εμφάνιση. Παράλληλα, χάρη στην Shaping Technology αλλά και στο προηγμένο σύμπλεγμα προ-κολλαγόνου η επιδερμίδα των χεριών γίνεται πιο σφριγηλή!

b57d0c5154381aac05a27945d27678b5


#6. Κατεστραμμένες άκρες; Όχι πια
Φρόντισε κάθε βράδυ να απλώνεις μία μικρή ποσότητα από ένα ειδικό λαδάκι για τα μαλλιά ή leave-in conditioner δίνοντας έμφαση τις άκρες των μαλλιών σου. Κι αν ψάχνεις για τις φυσικές εναλλακτικές... τότε το έλαιο καρύδας ή η αλόη μπορεί να κάνουν τη διαφορά!


#7. Χείλη για πρωινό φίλημα
Ιδιαίτερα τώρα που η θερμοκρασία πέφτει, τα «σκασμένα» χείλη είναι από τα πιο κοινά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε οι περισσότερες, μιας και η επιδερμίδα σε αυτό το σημείο του προσώπου μας είναι πολύ λεπτή και επομένως πιο ευάλωτη στο κρύο και τις αντίξοες καιρικές συνθήκες. Φρόντισε, λοιπόν, να φοράς εκτός από την ημέρα και λίγο πριν κοιμηθείς ένα ενυδατικό lip balm στα χείλη σου για να ξυπνήσεις με super ζουμερά χείλη!

kolaz 07

Με απαλή υφή και super ευεργετικά συστατικά στη σύνθεσή του, το Lip balm, Reve de Miel Baume Levres από τη Nuxe μπορεί να γίνει ο ιδανικός σύμμαχός σου!

1469213115 tumblr n6pvtj6si81qj4315o1 500

Το δεδομένο: Όλα τα παραπάνω έρχονται συμπληρωματικά με το χρυσό κανόνα του 8ωρου ύπνου και φυσικά με μία σωστά, ισορροπημένη διατροφή!