Cara Delevingne: Ποια είναι τα tips της για πλούσια φρύδια;

Βιβή Αγγελάκη
Cara Delevingne: Ποια είναι τα tips της για πλούσια φρύδια;

Τι λέει η ίδια σε συνέντευξή της;

 

Τόνοι μελανιού έχουν χυθεί στις περιγραφές για το πώς θα αποκτήσει κάθε γυναίκα τα iconic φρύδια της Cara Delevingne. Παράλληλα, δεν υπάρχει συνέντευξη του supermodel που να μην συμπεριλαμβάνει την ερώτηση τι κάνει για να τα διατηρεί τόσο πυκνά και πώς τα περιποιείται. Και φυσικά, δεν υπάρχει φορά που θα προσπεράσουμε αυτή την ερώτηση θεωρώντας τη δεδομένη...

Κάπως έτσι, λοιπόν, σου μεταφέρουμε τις συμβουλές που έδωσε το 24χρονο μοντέλο στο Αγγλικό Byrdie με αφορμή την επίσημη ανακοίνωσή του ως το νέο πρόσωπο του αγγλικού makeup brand, Rimmel.

07e34bf6b734befab5f817a6682d2f77

Η Cara λοιπόν, συμβουλεύει: «Διατήρησε τα φρύδια σου όσο το δυνατόν πιο άγρια και άφησέ τα να πάρουν το φυσικό τους σχήμα. Όσο αφορά το γέμισμά τους, μείνε στο ίδιο σχήμα αν και όλα εξαρτώνται από το σχήμα του προσώπου σου.»

Τι κάνει, όμως, για να τα περιποιείται σωστά; Η ίδια αποκαλύπτει: «Κάνω trimming και τα βγάζω μόνη μου χρησιμοποιώντας το Rimmel Brow This Way kit».

e2dae8190c9522762d2241b85d197d6d

Όσο για το πώς αισθανόταν για τα μεγάλα φρύδια της, απαντά: «Όταν ήμουν παιδί, ντρεπόμουν γι αυτά. Ήμουν πάντα πολύ φοβισμένη, επειδή ήταν πραγματικά πολύ μεγάλα. Τώρα είναι πραγματικά πολύ ωραία, ειδικά όταν εμπνέω άλλα κορίτσια να αισθάνονται άνετα με τη δική τους».