Ποιο beauty brand βρέθηκε στο Βόρειο Πόλο, υποστηρίζοντας την αποστολή «ΑΤΚΑ»;

Μάθε όλες τις λεπτομέρειες...

Σε ένα μοναδικό ταξίδι στην καρδιά της Αρκτικής συμμετείχε η La Roche-Posay, υποστηρίζοντας την αποστολή «ΑΤΚΑ» και αποδεικνύοντας τη δέσμευση της για τα περιβαλλοντικά θέματα.

Το ΑΤΚΑ είναι ένα ιστιοφόρο που έχει συμμετάσχει σε πολλές αποστολές στην Αρκτική και την Ανταρκτική τα τελευταία 20 χρόνια. Το Μάϊο του 2015, με πρωτοβουλία του 52άχρονου γάλλου, διάσημου φωτογράφου Francois Bernard «Ben», το ιστιοφόρο «ΑΤΚΑ» ξεκίνησε ένα δεκαοχτάμηνο ταξίδι στην Αρκτική, ζωντανεύοντας τις εμπειρίες του Ben και προσφέροντας στο κοινό μαγικές εικόνες όχι μόνο από τα παγωμένα τοπία και την άγρια ζωή του Βόρειου Πόλου της γης, αλλά και φωτογραφίες που μαρτυρούν τις περιβαλλοντολογικές ανησυχίες για το μέλλον του πλανήτη μας.

LRP ATKA 2

Ξεκινώντας από την πόλη Λα Ροσέλ (γαλλ. La Rochelle) της Γαλλίας, το ιστιοφόρο «ΑΤΚΑ» έφτασε στη Γροιλανδρία, όπου παρέμεινε για 6 μήνες, αποτελώντας ένα εκπαιδευτικό και καλλιτεχνικό εργαστήριο για όλους όσους επιθυμούσαν να ενημερωθούμν αλλά και να ζήσουν την περιπέτεια του Βορρά!

Παγκόσμια αποστολή της La Roche-Posay είναι η βελτίωση της ποιότητας ζωής, ιδιαίτερα των ατόμων με ευαίσθητο δέρμα. Με αυτή την πρωτοβουλία Η La Roche-Posay και το ΑΤΚΑ μοιράζονται το κοινό τους ενδιαφέρον για ουσιαστική υποστήριξη στα θέματα περιβάλλοντος, αειφόρου ανάπτυξης και εκπαίδευσης του κοινού. Ακριβώς όπως η Γροιλανδία επηρεάζεται από την υπερθέρμανση του πλανήτη, το δέρμα μας επηρεάζεται επίσης από την ατμοσφαιρική ρύπανση. Η εκπαίδευση και η περιβαλλοντολογική ευθύνη είναι βασικοί στόχοι της La Roche-Posay και η αποστολή του ΑΤΚΑ αποτέλεσε μοναδική ευκαιρία για να εκφράσει την υποστήριξη της σε θέματα παγκοσμίου ενδιαφέροντος. Μέσα από την εντυπωσιακή αυτή αποστολή, η La Roche-Posay ανέδειξε με έναν διαφορετικό τρόπο την έννοια της «προστασίας» τόσο για το περιβάλλον όσο και το δέρμα μας.

LRP ATKA 1

Η La Roche-Posay ενίσχυσε οικονομικά την ιδιαίτερη αποστολή του «ΑΤΚΑ», αλλά κυρίως παρείχε σε όλους τους συμμετέχοντες βασικά προϊόντα περιποίησης του δέρματος για την προστασία τους σε αυτές τις ακραίες συνθήκες.

LRP ATKA Nutritic Intense Riche

Το μαλακτικό βάλσαμο αναπλήρωσης λιπιδίων «Lipikar Βaume AP+» για ενυδάτωση, το «Cicaplast Baume B5» με καταπραϋντική και αναπλαστική δράση, το «Cicaplast Lèvres» για τη φροντίδα των χειλιών, η κρέμα εντατικής θρέψης «Nutritic Riche Intense» και το αντηλιακό «Anthelios XL Crème 50+», προσφέρθηκαν στο πλήρωμα της αποστολής για να προστατέψουν το δέρμα από τις ακραίες καιρικές συνθήκες και να κάνουν το ταξίδι τους ακόμα πιο ασφαλές και ευχάριστο.

LRP LIPIKAR BAUME AP ATKA

Παρακάτω δες το video με τις μαγευτικές εικόνες από την αποστολή καθώς και τα επίσημα sites του Ben, www.atka.fr και http://atka-polar-school.fr και πάρε μια γεύση από το μοναδικό αυτό ταξίδι!

 

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ