AMAs 2016: Η Gigi Hadid έκανε το μανικιούρ που θέλουμε όλες αυτά τα Χριστούγεννα!

Βιβή Αγγελάκη
AMAs 2016: Η Gigi Hadid έκανε το μανικιούρ που θέλουμε όλες αυτά τα Χριστούγεννα!

Πραγματικά εντυπωσιακό με κρύσταλλα Swarovski...

Αποδεικνύοντας πως ο τίτλος του It Girl δεν της έχει χαριστεί καθόλου τυχαία, η GigI Hadid κατάφερε για άλλη μία φορά να κλέψει τις εντυπώσεις στα American Music Awards τόσο με τις ενδυματολογικές όσο και με τις beauty επιλογές της.

112016 amas gigi hadid hair lead


Ανοιχτό κοραλλί κραγιόν, slicked-back look που έδινε στα μαλλιά της extra φυσικό όγκο, ασημένια σκιά στα μάτια ήταν τα βασικά σημεία- κλειδιά του εντυπωσιακού beauty look της, που συμπληρωνόταν τέλεια από το εξίσου λαμπερό μανικιούρ της!

GettyImages 624737152


Η μανικιουρίστα της, Mar y Soul προτίμησε ένα sparkly σχέδιο στα νύχια της Gigi σε μία ουδέτερη, nude απόχρωση προκειμένου να διατηρήσει την ισορροπία στο look της, δεδομένου ότι το supermodel α) είχε έντονο μακιγιάζ (χείλη της) β) άλλαξε πολλές φορές outfit, οπότε το μανικιούρ της θα έπρεπε να ήταν «συμβατό» με κάθε ένα από αυτά.

20161120807357550


Στο περιοδικό Allure, λοιπόν, διαβάσαμε πως η Celebrity Manicurist χρησιμοποίησε αρχικά το Maybelline New York Color Show Nail Lacquer σε μία απαλή μπεζ απόχρωση και στη συνέχεια πρόσθεσε ένα top coat για ένα extra λαμπερό φινίρισμα.

maybvao color show 001 go bare maybelline

Το πιο εντυπωσιακό; Η Soul κόλλησε με ειδικά τσιμπιδάκια και εργαλεία πάνω από 200 κρύσταλλα Swarovski σε χρυσή απόχρωση, όλα σε διαφορετικά σχήματα, κατά μήκος της εξωτερικής άκρης του κάθε νυχιού. Με αυτόν τον τρόπο και τη συγκεκριμένη «στρατηγική τοποθέτηση» το αποτέλεσμα δεν φαινόταν καθόλου υπερβολικό, το αντίθετο μάλιστ, προσέδιδαν μία καλαίσθητη λάμψη στο όλο look.

Η ίδια έδωσε αποκλειστικές backstage φωτογραφίες από το μανικιούρ της Gigi στο Αμερικάνικο περιοδικό.

20161120892504416


Κι αν αυτός ο συνδυασμός μπεζ-χρυσού δεν είναι από τους πιο glam γι αυτά τα Χριστούγεννα, τότε τι είναι;

Gigi Hadid American Music Awards Outfits 2016