Διεθνής Ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών: Κοινός μας στόχος, ένα μέλλον χωρίς βία!

Μαζί μπορούμε να καταπολεμήσουμε τη βία προς τις γυναίκες!

Η αυριανή μέρα, έχει θεσπιστεί ως Διεθνής Ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών και η  L’Oréal Paris, ένα beauty brand που εμπιστεύονται καθημερινά σε όλο τον κόσμο εκατομμύρια γυναίκες σε συνεργασία με τα Hondos Center στηρίζουν τις γυναίκες και τάσσονται δυναμικά κατά της βίας εναντίον τους. 

Μάλιστα, σύμφωνα με σχετικές έρευνες, 1 στις 4 γυναίκες στην Ελλάδα έχουν υποστεί ή υφίστανται ενδοοικογενειακή βία. Η L’Oréal Paris σε συνεργασία με τα καταστήματα καλλυντικών Hondos Center ξεκινούν καμπάνια υποστήριξης του Οργανισμού «Καταφύγιο Γυναίκας» και γίνονται αρωγός του πολύ σημαντικού του έργου.

Με το μήνυμα: «Μην καλύπτεις τα σημάδια, μίλα» η L’Oréal Paris και τα Hondos Center σκοπό έχουν να ενημερώσουν το κοινό πως η καταπολέμηση της βίας είναι υπόθεση όλων, να ενισχύσουν το «Καταφύγιο Γυναίκας» και να σταθούν δίπλα στις γυναίκες που υφίστανται κακοποίηση.

Στηρίζουμε το καταφύγιο Γυναίκας με στόχο την εγκατάσταση τηλεφωνικού κέντρου και γραμμής υποστήριξης γυναικών – θυμάτων βίας.

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ