8 beauty δώρα που θα θες να κάνεις δώρο στον εαυτό σου αυτά τα Χριστούγεννα!

Βιβή Αγγελάκη
8 beauty δώρα που θα θες να κάνεις δώρο στον εαυτό σου αυτά τα Χριστούγεννα!

Για όλα τα budgets!

Αγαπητέ μου Άγιε Βασίλη,

Φέτος ήμουν πολύ καλή και πιστεύω ότι μου αξίζει να επιβραβευθώ με ξεχωριστά δώρα... Δυστυχώς, Άγιος Βασίλης δεν υπάρχει (#sorry), αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα μείνεις- μείνουμε χωρίς δώρο αυτές τις γιορτές! Γιατι; Μια στρατιά από καταπληκτικά beauty δώρα μας περιμένουν στα Sephora προκειμένου να κάνουμε το αναγκαίο pampering στον εαυτό μας!

Και κάπως έτσι, κάναμε και φέτος από νωρίς την έρευνα αγορά μας και σου προτείνουμε 8 super δώρα ομορφιάς από τα Sephora, που είτε είσαι beauty addict είτε όχι, δε γίνεται να μη μπουν στη Christmas gift wish list σου (στη δική μου είναι σίγουρα)! Με τέλειο, άκρως εορταστικό packaging καλύπτουν όλες τις ανάγκες για να πετύχεις ένα glam μακιγιάζ ή να περιποιηθείς τον εαυτό σου!

Ξεκίνα να μετράς αντίστροφα με το πιο τέλειο beauty advent calendar!

gif 01


Ο πιο γιορτινός μήνας του χρόνου μόλις μπήκε και η αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα ξεκίνησε και επίσημα πλέον! Κάθε μέρα και γιορτή= Κάθε μέρα και ένα δώρο μέχρι τα Χριστούγεννα! 24 beauty δώρα, που αφορούν το μακιγιάζ και την περιποίηση όπως μικρά κρεμοντούς, βερνίκια, σκιές, μαντηλάκια με ασετόν και πολλές άλλες εκπλήξεις, σε περιμένουν να τα ανακαλύψεις σε αυτό το τέλειο ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης για τις γιορτές!


Η παλέτα που τα έχει ΟΛΑ!

gif 02


Οι γιορτές ενδείκνυνται για αμέτρητες (χωρίς υπερβολή) διαφορετικές εμφανίσεις! Είτε λατρεύεις τις nude σκιές, είτε σου αρέσει να πειραματίζεσαι με διαφορετικές αποχρώσεις μόλις βρήκες την παλέτα των ονειρών σου! Η Geometricolor palette τα έχει όλα! Κι όταν λέμε ΟΛΑ εννοούμε όσα χρειάζεται η επιδερμίδα, τα μάτια, τα χείλη και τα φρύδια μας για τις γιορτές. όπως θα δεις περιέχει 1 καθρεφτάκι, 80 σκιές ματιών από την πιο nude στην πιο έντονη και ζωηρή απόχρωση, 32 γκλος, 6 eyeliner, 4 σκιές φρυδιών, 4 ρουζ και 4 σκιές contouring . Extra bonus beauty gifts, τα 2 βιβλιαράκια ομορφιάς με όλες τις τάσεις για να πετύχεις όποιο makeup trend θες!


Be «The Unique»

photo 05


Κι αν αποφάσισες ποιες σκιές θα φορέσεις απόψε, ήρθε η ώρα να κάνεις την κίνηση ματ που θα δώσει ένταση στο βλέμα σου! Αυτό το σετ λοιπόν, περιέχει τα 2 βασικά σου εργαλεία για να το πετύχεις: Τη νέα μάσκαρα Sephora, The mascara Ultra Black και το μαύρο μολύβι ματιών σε μίνι μέγεθος N°09 Intense Black, που θα κάνουν το βλέμμα σου πιο σαγηνευτικό!

The wonderful brush set: Το σετ με τα πινέλα που δεν θα βγει από την τσάντα σου!

photo 04


Τα πινέλα είναι τα απαραίτητα εργαλεία του μακιγιάζ μας και μόλις βρήκες το πιο γιορτινό brush set! Συνδυάζει τρία χρυσά πινέλα για την επιδερμίδα και το βλέμμα, όλα μαζί σε μια κομψή θήκη που μεταφέρεται εύκολα παντού! Πινέλο πούδρας, πινέλο makeup και πολυχρηστικό πινέλο για τα μάτια!

Stop στο hangover μόλις βρήκες το τέλειο beauty survival kit!

gif 08

Θα βγεις, θα γυρίσεις αργά και την επόμενη μέρα θα ξαναβγεις: Όλα αυτά είναι στο πρόγραμμα και είναι απολύτως κατανοητά! Πώς θα αποφύγεις τις συνέπειες του ξέφρενου night out στην επιδερμίδα σου; H Sephora ετοίμασε το τέλειο mask kit επιβίωσης! Με το Mask Party The Big Night Out Survival Kit θα μπορείς να απολαύσεις 7 μάσκες ομορφιάς και να περιποιηθείς την επιδερμίδα πριν και μετά το Χριστουγεννιάτικο πάρτι! Στο εσωτερικό του kit θα βρεις, μία απλή και αποτελεσματική ρουτίνα ομορφιάς για να περιποιηθείς τον εαυτό σου από την κορυφή ως τα νύχια: Από καθαριστικό επίθεμα για τη μύτη με άνθρακα, μάσκα προσώπου για ματ αποτέλεσμα με πράσινο τσάι, μέχρι και δροσιστική μάσκα ποδιών με λεβάντα.

Το μίνι νεσεσέρ για τις κοντινές αποδράσεις σου!

photo 03


Είτε αποφασίσεις να μείνεις στην πόλη, είτε να «δραπετεύσεις» σε κάποιο κοντινό προορισμό, αυτό το πολλαπλών χρήσεων όμορφο νεσεσέρ έχει ό,τι σου λείπει για να μετατρέψεις το μπάνιο σου σε απόλυτη στιγμή χαλάρωσης! Σε mini size για να χωράει παντού, περιέχει ένα πολύ απαλό κρεμοντούς με άρωμα άνθους βαμβακιού, σφουγγάρι για περισσότερο αφρό και μικρό ενυδατικό γαλάκτωμα που λιώνει πάνω στο σώμα!

Άλλος ένας λόγος για να μη βγεις από το μπάνιο!

gif 06


Το νέο τελετουργικό που δημιούργησε η Sephora και ακούει στο όνομα The Great Bath Infusion, θα σε κάνει να μη θες να βγεις από το μπάνιο! 12 αρωματικά στικς σε 3 αρώματα: Άνθος βαμβακιού, Νούφαρο, Πράσινο τσάι όλα σε μια όμορφη συσκευασία. Κάθε στικ διαχέει ένα υπέροχο άρωμα στο μπάνιο δημιουργώντας μία χαλαρωτική ατμόσφαιρα. Εσύ, το μόνο που έχεις να κάνεις έιναι να αφήσεις αυτά τα αρωματικά στικ μέσα στο νερό για να το αρωματίσουν και να αφεθείς...

Η τυχερή σου, beauty σακούλα!

photo 07

Η Sephora δημιούργησε μία τυχερή σακούλα για όλες εμάς που νιώθουμε ακόμη παιδιά, πόσο μάλλον τώρα που βρισκόμαστε μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα! 6 τέλειες beauty εκπλήξεις σε περιμένουν να τις ανακαλύψεις μέσα σε ένα πολύ πρακτικό νεσέρ για όλες τις ώρες! Χωρίς να σου χαλάσω την έκπληξη θα σου πω οτι περιέχει από μάσκαρα μέχρι και μάσκα ματιών με πράσινο τσάι!

Κι αν ψάχνεις για περισσότερες beauty χριστουγεννιάτικες εκπλήξεις δεν έχεις παρά να επισκεφτείς το sephora.gr!