Η αγαπημένη μάσκα αργίλου της Kylie Jenner κοστίζει 10 ευρώ!

Βιβή Αγγελάκη
Η αγαπημένη μάσκα αργίλου της Kylie Jenner κοστίζει 10 ευρώ!

Και ναι, υπάρχει και στην Ελλάδα!

Η Kylie Jenner είναι ένα κορίτσι που ουκ ολίγες φορές μας έχει απασχολήσει σε αυτή εδώ τη στήλη. Άλλοτε με τις αλλαγές στα μαλλιά της, άλλοτε με τη beauty ρουτίνα της αλλά και το λανσάρισμα των νέων συλλογών μακιγιάζ της, η μικρότερη των Kardashian διεκδικεί επάξια τη δική της θέση στον beauty κόσμο.

5fa3854b245c687f111404caf7e5bf63


Έτσι, ως γνήσια beauty addict, η Kylie δεν θα μπορούσε να μην εντάξει στην εβδομαδιαία ρουτίνα ομορφιάς της, μία μάσκα με άργιλο, προκειμένου να διατηρήσει την επιδερμίδα της καθαρή και λαμπερή. Μέσα από το προσωπικό της app, λοιπόν, αποκάλυψε ποια είναι η αγαπημένη της μάσκα με άργιλο, ενθουσιάζοντας μας τριπλά γιατί α) υπάρχει στην Ελλάδα β) την έχεις διαβάσει από αυτή εδώ τη στήλη και γ) κοστίζει περίπου 10 ευρώ!

home beauty day 01


Πρόκειται για την Pure Clay Mask της L'Oreal με ενεργό άνθρακα(Pure-Clay Mask Detox & Brighten) που στην ουσία ενεργεί σαν μαγνήτης αφαιρώντας τυχόν ρύπους και καθαρίζοντας βαθιά την επιδερμίδα.

LOreal Detox Brighten Clay Mask

Μεταξύ άλλων, η 19χρονη τηλεπερσόνα δε δίστασε να μοιραστεί και τις αγαπημένες της ενυδατικές κρέμες που αυτό τον καιρό λειτουργούν ως ασπίδα προστασίας της επιδερμίδας της απέναντι στο κρύο. Πρόκειται για τη Magic Cream της Charlotte Tilbury και την Grapefruit Crème De Corps Whipped Body Butter της Kiehl’s. Ενώ στην ευαίσθητη περιοχή των ματιών της χρησιμοποιεί την Mario Badescu Hyaluronic Eye Cream με υαλουρονικό οξύ.

kylie kremes