Holiday Edition: Τα αγαπημένα σου αρώματα στην πιο λαμπερή, συλλεκτική εκδοχή τους!

Βιβή Αγγελάκη
Holiday Edition: Τα αγαπημένα σου αρώματα στην πιο λαμπερή, συλλεκτική εκδοχή τους!

Sparkly mood!

Εκτός από τις holiday edition συλλογές μακιγιάζ που κυκλοφορούν οι διάσημοι οίκοι αυτές τις μέρες, ο χώρος της αρωματοποιίας γιορτάζει, λανσάραροντας limited edition συλλογές ή προσθέτοντας μία πιο glam πινελιά στα δικά του, iconic αρώματα. Και κάπως έτσι, συγκεντρώσαμε τα 6 αγαπημένα μας και στα παρουσιάζουμε, δίνοντάς σου παράλληλα μία τέλεια ιδέα για τα δικά σου δώρα!

La vie est belle Holiday Edition της Lancôme: Σε μία κομψή, πολυτελή ασημί sparkling συσκευασία, το iconic άρωμα του γαλλικού brand που δημιουργήθηκε από τους Olivier Polge, Dominique Ropion και Anne Flipo το 2012 σε βάζει σε γιορτινό glam mood!

lavieestbelle holiday2016

Armani Sì Eau de Parfum Night Light Edition: Ο Giorgio Armani γιορτάζει την γεμάτη φως περίοδο των Χριστουγέννων με αυτή τη συλλεκτική έκδοση. Μια συλλεκτική συσκευασία στην οποία έχει προστεθεί μια πινελιά από φως που μαγνητίζει. H ωδή του Giorgio Armani στη σύγχρονη θηλυκότητα εφευρίσκει εκ νέου το κλασσικό chypre άρωμα προσθέτοντας μια νότα φωτεινής επιτήδευσης. Η εμβληματική νότα Blackcurrant Jungle Essence™, ένα νέκταρ που γοητεύει, τυλίγεται με μια συμφωνία άμβρας και λευκών ξύλων, περιμένοντας κάθε γυναίκα να την ανακαλύψει!

si armani holiday2016

Viktor&Rolf Flowerbomb: Το ανατρεπτικό σχεδιαστικό δίδυμο των Viktor & Rolf μας εκπλήσσει για ακόμη μία φορά, δημιουργώντας ένα μοναδικό μπουκάλι για το θρυλικό άρωμα Flowerbomb. Με λουλουδάτη βάση, αυτή η frozen έκδοση του πολυτελούς αρώματος είναι το πιο υπέροχο δώρο για τη λαμπερή περίοδο των γιορτών!

viktor holiday2016

Orange Bitters Cologne Special Packaging από τη Χριστουγεννιάτικη συλλογή, Theatre of Christmas, της Jo Malone: Το πρώτο χριστουγεννιάτικο άρωμα του brand ισορροπεί την οσφρητική γλυκύτητα του πορτοκαλιού και του ώριμου μανταρινιού με αυτή του πικρού πορτοκαλιού και του δαμάσκηνου, δημιουργώντας ένα πολύ ζεστό άρωμα, που ταιριάζει άλλωστε με τις κρύες χειμωνιάτικες νύχτες.

jomalone holiday2016

Black Opium Eau de Parfum του YSL Beauté Holiday edition: Καινοτόμο, με την πλέον διάσημη συμφωνία του μαύρου και έντονου καφέ, η οποία εγείρει τις αισθήσεις, τα λευκά λουλούδια του γιασεμιού και το absolute ανθού πορτοκαλιάς, ισορροπούν με το άγγιγμα του patchouli, της βανίλιας και του κέδρου, δημιουργώντας ένα παιχνίδι με το φως και το σκοτάδι άμεσα ανατρεπτικό, σε μία super εορταστική συσκευασία!

blackopium holiday2016

La Nuit Tresor Limited Edition της Lancôme: Το εμβληματικό μαύρο διαμάντι φωτίζεται από το ροζ άρωμα και μία πολυτελής, λαμπερή μαύρη κορδέλα τυλίγει το μπουκάλι που δημιουργήθηκε το 2015 από τους αρωματοποιούς Christophe Raynaud και Amandine Marie.

lanuit holiday2016