Κάνε τη διαφορά: Στόλισε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο σου με τα ωραιότερα beauty δώρα!

Βιβή Αγγελάκη
Κάνε τη διαφορά: Στόλισε το  Χριστουγεννιάτικο δέντρο σου με τα ωραιότερα beauty δώρα!

Αποκλειστικά για beauty junkies...

Ήρθε η ώρα να ομορφύνεις ακόμη πιο πολύ το χριστουγεννιάτικο δέντρο σου! Κι αν είσαι beauty junkie αυτό είναι κάτι που επιβάλλεται. Τι θα έλεγες λοιπόν, μαζί με τις πολύχρωμες γιρλάντες, τις μπάλες και τα λαμπιόνια, φέτος να στολίσεις και τα δικά σου, beauty στολίδια; Στολίδια δηλαδή, που μέσα στους κρύβουν όποιο beauty προϊόν μπορείς να φανταστείς και έχεις ανάγκη;


Αφρόλουτρα, αρώματα, σφουγγάρια μπάνιου, body butters, lip balms αλλά και πολλά καλλυντικά σε mini set όπως μάσκαρα ή eyeliners είναι μόνο μερικά από τα beauty στολίδια που μπορείς να στολίσεις και να κάνεις τη διαφορά... ακόμη και στο χριστουγεννιάτικο δέντρο σου!

dentro bibi

1. Jo Malone Christmas Ornament: Ένα super chic αρωματικό beauty box που περιέχει άρωμα και mini body butter από την σειρά Pine & Eucalyptus. Θα το βρεις στη boutique Jo Malone.

2. Jo Malone Scented Ceramic Christmas Ornament: Ένα κεραμικό στολίδι εμποτισμένο με τη μυρωδιά της σειράς Pine & Eucalyptus. Θα το βρεις στη boutique Jo Malone.

3. Tarte Limited-Edition Gallery Gals Deluxe Tarteist Eyeliner Set: Για τις φανατικές του cat eye look αυτό το kit είναι ο,τι καλύτερο! Περιλαμβάνει δύο κρεμώδη eyeliners (ένα μαύρο και ένα bronze) και ένα πινελάκι για την εφαρμογή. Θα το βρεις εδώ: http://tartecosmetics.com/

4. Too Faced, Better Than Sex Ornament, Mini Mascara: Η κορυφαία σε πωλήσεις mascara κολλαγόνου για εντυπωσιακό όγκο σε πολυτελές μέγεθος που χωράει σε κάθε τσάντα. Θα τη βρεις στα Sephora.

5. Sephora, The bath party : Αυτές οι μίνι πέρλες με άρωμα άνθους βαμβακιού θα σε κάνουν να μη θες να βγεις από το μπάνιο! Θα τα βρεις στα Sephora.

6. Strawberry Treat από τα The Body Shop: Αυτή η χαριτωμένη συσκευασία σε σχήμα κύβου για το μπάνιο και το σώμα έχει άρωμα από άγρια, φρουτώδη φράουλα, ενώ περιέχει ένα Strawberry Shower Gel, ένα Body Puree και ένα μικρό κόκκινο σφουγγάρι σώματος. Θα το βρεις στα The Body Shop.

7. Philosophy Purity made simple: Ένα ήπιο καθαριστικό προσώπου που τονώνει και απομακρύνει τους ρύπους από την επιδερμίδα, ενυδατώνοντάς την παράλληλα. Θα το βρεις εδώ: http://shop.nordstrom.com/

8. Sephora, Gloss de Noël: Ένα super cute lip gloss πουθα κρατήσει τα χείλη σου ενυδατωμένα και λαμπερά. Θα το βρεις στα Sephora.

9. Mango Soft Hands, Warm Kisses από τα The Body Shop: Περιέχει την προστατευτική Mango Hand Cream Cream και το ενυδατικό μας Mango Lip Butter, τα οποία απορροφώνται εύκολα και ενυδατώνουν, αφήνοντας ένα υπέροχο άρωμα.Θα το βρεις στα The Body Shop.

10. Snowman Shower Gel and Sponge Bath Gift Set από τα The Body Shop: Ένα υπέροχο σετ δώρου που περιλαμβάνει δύο αγαπημένα shower gels (Strawberry Shower Gel και Mango Shower Gel) καθώς και ένα χαριτωμένο σφουγγάρι σώματος. Θα το βρεις στα The Body Shop.

11. Strawberry Butter Bauble από τα The Body Shop: Μέσα σε αυτή την υπέροχη Χριστουγεννιάτικη μπάλα, θα βρεις το Strawberry Body Butter και Strawberry Lip Butter. Αποκλειστικά για τους λάτρεις της φράουλας!Θα το βρεις στα The Body Shop.

12. Molton Brown, Festive Bauble Fabled Juniper Berries & Lapp Pine Collection: Ένα τέλειο αρωματικό στολίδι που περιέχει αφρόλουτρο! Θα το βρεις στο Heaven on Earth!