Όλες οι λεπτομέρειες από το εντυπωσιακό makeup look στο fashion show του Δημήτρη Πέτρου!

Βιβή Αγγελάκη
Όλες οι λεπτομέρειες από το εντυπωσιακό makeup look στο fashion show του Δημήτρη Πέτρου!

Το queen ήταν εκεί και σου αποκαλύπτει όλες τις λεπτομέρειες για το πώς θα αντιγραψεις μόνη σου το μακιγιάζ των μοντέλων!

Χθες βράδυ πραγματοποιήθηκε το fashion show του σχεδιαστή Δημήτρη Πέτρου ,"The Couture Affair" και το queen ήταν εκεί για να σου μεταφέρει κάθε λεπτομέρεια από τη φαντασμαγορική βραδιά και φυσικά από το look των μοντέλων!

Με έμπνευση τα έργα της Αγκάθα Κρίστι, στο ανατρεπτικό fashion show του Δημήτρη Πέτρου, 50 διαφορετικοί χαρακτήρες των βιβλίων της, πήραν σάρκα και οστά πρωταγωνιστώντας σε μια υπόθεση γεμάτη μυστήριο και σασπένς. Γυναίκες και άντρες με δημιουργίες υψηλής ραπτικής αλλά και γνήσιου, καθαρόαιμου tailoring κατέκλυσαν την πασαρέλα.

Επιβλητικό μαύρο σιφόν, βελούδο, γαλλικές δαντέλες σαντιγί, αιθέριες οργάντζες και φίνο μεταξωτό τούλι σ’ένα παιχνίδι αντιθέσεων και εναλλαγών "γυμνού" και "ντυμένου", "κάλυψης" και αποκάλυψης, "σύγχρονου" και "διαχρονικού".

Το εντυπωσιακό makeup look του σόου υπέγραψε η LANCÔME, που ειδικά για τη βραδιά εμπνεύστηκε ένα επιτηδευμένο look που ταυτόχρονα δείχνει σύγχρονο. Ένα look που δίνει έμφαση στο βλέμμα και στα αισθησιακά χείλη. Η καθαρή, λαμπερή επιδερμίδα αποτελεί τον ιδανικό καμβά, ώστε οι makeup artists να δημιουργήσουν στα μάτια ένα smoky look που παραπέμπει στην old Hollywood εποχή αλλά ταυτόχρονα είναι άκρως επίκαιρο. Ταυτόχρονα, τα χείλη σε αποχρώσεις του κερασί παίζουν το παιχνίδι της σαγήνης με έναν κομψό τρόπο, ακριβώς όπως και οι δημιουργίες του σχεδιαστή.

15494052 1289151291156905 1301662538 n

Και ναι έχουμε όλες τις λεπτομέρειες (step-by-step) και όλα τα προϊόντα για να πετύχουμε ένα αντίστοιχο μακιγιάζ!

ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ: Για να πετύχουμε ένα άψογο, φυσικό αποτέλεσμα η επιδερμίδα προετοιμάζεται με τον ενεργοποιητή νεότητας Genifique.

ΒΑΣΗ: Η επιδερμίδα προετοιμάζεται με το Teint Idole Ultra Cushion στην κατάλληλη απόχρωση και όπου υπάρχουν ατέλειες, διορθώνονται με το Effacernes. Με το Cushion Highlighter τονίζουμε και αναδεικνύουμε τα χαρακτηριστικά του προσώπου. Ενώ με το Blush Subtil No022 τονίζουμε τα ζυγωματικά.

ΦΡΥΔΙΑ: Τα φρύδια τονίζονται με το Sourcil Styler σε απόχρωση ανάλογα με το φυσικό χρώμα τους.

dimitrispetrou lancome

ΜΑΤΙΑ: Στα μάτια απλώνεται το Effacernes σαν βάση, ενώ με το Grandiose Liner δημιουργούνται έντονες γραμμές eyeliner, ένας εναλλακτικός –πιο καθαρός- τρόπος να δημιουργήσεις ένα smoky look.
Το look ολοκληρώνεται με αρκετές στρώσεις της Grandiose Extreme στην απόχρωση Νο01 Black.

ΧΕΙΛΗ: Στα χείλη εφαρμόστηκε το Absolu Rouge Matte No. 378 ενώ το περίγραμμα σχηματίζεται με το Contour Pro 105 & 303.

Καλεσμένες της Lancôme στο backstage του σόου, ήταν οι επιδραστικές Ελληνίδες fashion bloggers Νεφέλη & Ναταλία Γεωργαλά, καθώς και η Σταρ Ελλάς και μοντέλο Ισμήνη Νταφοπούλου που είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν το look του σόου και τα προϊόντα μακιγιάζ της Lancôme.