We want it! Αυτή είναι η χριστουγεννιάτικη συλλογή μακιγιάζ του οίκου Chanel!

Βιβή Αγγελάκη
We want it! Αυτή είναι η χριστουγεννιάτικη συλλογή μακιγιάζ του οίκου Chanel!

Θα σε σαγηνέψει!

Τολμηρή, σύγχρονη και απροσδόκητη, η φετινή, χριστουγεννιάτικη limited edition συλλογή μακιγιάζ του οίκου Chanel, Libre Makeup Collection θα σε σαγηνέψει! Δημιουργήθηκε από τη Lucia Pica και το Makeup Creation Studio, ενώ είναι εμπνευσμένη από τα τα αστικά τοπία και υλικά, τα οποία αντικατοπτρίζονται στα χρώματα και τα υφές της συλλογής.

Γυαλί, μέταλλο και καουτσούκ μετατρέπονται σε ασυνήθιστες αποχρώσεις και υφές, ενώ το natural ροζ, το κοράλλι και οι κόκκινες αποχρώσεις προσθέτουν ένα φρέσκο και χαρούμενο στοιχείο. Η συλλογή περιλαμβάνει μία exclusive παλέτα σκιών (Architectonic) με πέντε αποχρώσεις, από ματ μπλε σε mirror γκρι, που υπόσχονται ένταση και φωτεινότητα. Ματ και σατινέ υφές εναλλάσονται, δημιουργώντας ένα πραγματικά εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Το μακιγιάζ ματιών συμπληρώνεται με το eyeliner Calligraphie de Chanel που ξεφέυγει από τα συνηθισμένα μιας και απλώνεται με το ειδικό πινελάκι.

CHANEL3

Στα μάγουλα, το ρουζ Joues Contraste Hyperfresh προσθέτει μια φρέσκια, ελαφριά νότα στη συλλογή, χαρίζοντας μία φυσική ροζ λάμψη στα ζυγωματικά.

CHANEL2

Σε αντίθεση με τα υπόλοιπα κραγιόν της συλλογής Rouge Allure, τα χείλη ντύνονται με πιο φλογερά,, φωτεινά χρώματα. Κόκκινο, ροζ και κοραλλί δημιουργούν τον απόλυτο συνδυασμό!

CHANEL1


Παράλληλα, για τα νύχια μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα στο Le Vernis Velvet Pink Rubber, στο Le Vernis Longwear Liquid Mirror και στο Le Vernis Longwear Hyperrose Glass.

Τέλος, στη συλλογή συμπεριλαμβάνεται μια mini σειρά από πινέλα μακιγιάζ σε ένα τέλειο νεσεσέρ (Les Minis de Chanel).

Chanel Holiday 2016 Les Minis de Chanel