Πώς θα μειώσεις τις ρυτίδες;

Πώς θα μειώσεις τις ρυτίδες;

Όσο τα χρόνια περνάνε και μεγαλώνουμε πρέπει να φροντίζουμε περισσότερο τον εαυτό μας. Η πρόληψη είναι ιδιαιτέρως σημαντική, ειδικά αν θέλεις να δείχνεις νέα και όμορφη ακόμη και μετά τα 40. Το ίδιο ισχύει και για την ενυδάτωση! Φέτος, κάνε ένα δώρο στον εαυτό σου ή στις αγαπημένες σου φίλες για να δείχνετε ακόμη νεότερες, όσα χρόνια και αν περάσουν.

Διάλεξε καινοτόμα προϊόντα για να δεις τη διαφορά και επίλεξε τη NUXE, η οποία είναι η νούμερο ένα εταιρεία αντιγηραντικής περιποίησης στη Γαλλία! Θα επικεντρωθούμε στη σειρά Merveillance® Εxpert, ένα θαύμα για την επιδερμίδα! Το μυστικό της βρίσκεται στο δραστικό εκχύλισμα της ημεροκαλλίδας (Daylily) που έχει τόσο προστατευτική όσο και επανορθωτική δράση. Χάρη στα ευεργετικά συστατικά της σιγά σιγά αποκαθίσταται η αρχική δομή και η λειτουργικότητα της βιμεντίνης, του κολλαγόνου και της ελαστίνης, ενώ μέρα με τη μέρα οι ορατές ρυτίδες εξαφανίζονται!

nuxe1

Τι πραγματικά χρειάζεται από την κρέμα της μια γυναίκα άνω των 40 ετών;

Όπως γνωρίζεις καλά πια, το να έχεις μια ρουτίνα είναι πολύ σημαντικό για την επιδερμίδα σου. Για να το πετύχεις αυτό χρειάζεσαι μια ολοκληρωμένη σειρά με ισχυρή αντιγηραντική δράση, που θα γεμίσει τις ορατές ρυτίδες και θα συμβάλει στην ανανέωσή της!

Αν θέλεις να έχεις γρήγορα ορατά αποτελέσματα ξεκίνα με το Lifting Serum για τις ορατές ρυτίδες, που έχει εξαιρετικές ιδιότητες σύσφιξης και γεμίζει τις γραμμές χάρη στο φυσικό υαλουρονικό οξύ το οποίο συμβάλει στη διατήρηση της υγρασίας της επιδερμίδας! Συνέχισε με την κρέμα ημέρας της NUXE Merveillance® Expert, για να ενυδατώσεις ακόμη περισσότερο την επιδερμίδα σου και να ενισχύσεις την ελαστικότητά της!

Μην ξεχνάς τα μάτια, καθότι αποτελούν μια από τις πιο «δύσκολες» περιοχές και θέλουν ιδιαίτερη φροντίδα. Για ορατή αποτελεσματικότητα κατά του οιδήματος και των μαύρων κύκλων χρησιμοποίησε την εξειδικευμένη κρέμα ματιών της σειράς Merveillance® Εxpert, με απαλή και λεπτή υφή για την πιο ευαίσθητη περιοχή!

Τέλος, η κρέμα νυκτός είναι το τελευταίο αλλά πιο σημαντικό βήμα, που δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να παραλείπεις! Το δέρμα σου χρειάζεται θρέψη την οποία προσφέρει η NUXE Merveillance® Expert με εκχυλίσματα καφέ φυκιού. Η πλούσια σύνθεσή τους δικαιολογεί τη νυχτερινή τους δράση, και ενισχύει τη σφριγηλότατα και την ελαστικότητα της επιδερμίδας.

nuxe2

Η νέα θαυματουργή κρέμα!

Το καλύτερο είναι ότι η σειρά έχει εμπλουτιστεί από τον Νοέμβριο με ένα ακόμη ισχυρό προϊόν ειδικά για τις λιπαρές και μικτές επιδερμίδες! Η μοναδική Merveillance® Expert Fluide, είναι μια θαυματουργή κρέμα ελαφριάς υφής με Δίκτυο Θαλάσσιων Πολυσακχαριτών, ένα δραστικό συστατικό που δεσμεύει τη λιπαρότητα, χωρίς να ξηραίνει την επιδερμίδα, χαρίζει ματ όψη και συσφίγγει τους διεσταλμένους πόρους, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει τη μοναδική αντιγηραντική δράση της Merveillance® Expert!

Φρόντισε την επιδερμίδα σου όπως της αξίζει και δοκίμασε τη Merveillance® Expert Fluide, για να νιώσεις το θαύμα της φύσης στο πρόσωπό σου και θα δεις άμεσα τα αποτελέσματα!

nuxe3