Get The Look: Δες πώς θα πετύχεις βήμα- βήμα το μακιγιάζ της Lily Collins από τις Χρυσές Σφαίρες!

Βιβή Αγγελάκη
Get The Look: Δες πώς θα πετύχεις βήμα- βήμα το μακιγιάζ της Lily Collins από τις Χρυσές Σφαίρες!

Όλες οι λεπτομέρειες για το μακιγιάζ και τα προϊόντα που χρησιμοποιήθηκαν

Χθες βράδυ, η Lily Collins πραγματοποίησε μία από τις ωραιότερες εμφανίσεις στην ιστορία των βραβείων των Χρυσών Σφαιρών. Επιλέγοντας μία άκρως ρομαντική δημιουργία του οίκου Zuhair Murad με κεντητά τριαντάφυλλα σε ανοιχτή ροζ απόχρωση, η νεαρή ηθοποιός, που ήταν υποψήφια στην κατηγορία Καλύτερη Ηθοποιός σε Κωμωδία/Μιούζικαλ, έμοιαζε λες και είχε βγει από κάποιο παραμύθι!

lily collins31

Και φυσικά ένα τέτοιο outfit δεν θα μπορούσε να μην είναι άψογα εναρμονισμένο με το beauty look της star (aka μακιγιάζ και μαλλιά). «Τι φόρεμα! Ήταν μια τόσο όμορφη δημιουργία που σε γεμίζει έμπνευση... Θέλαμε να δημιουργήσουμε ένα look που να είναι όμορφο αλλά επίσης τολμηρό και σύγχρονο. Είναι ένα μοντέρνο makeup look, και η Lily μπόρεσε να το υποστηρίξει με μοναδικό τρόπο» δήλωσε χαρακτηριστικά η makeup artist, που επιμελήθηκε το look της, Fiona Stile, αποκαλύπτοντας και όλες τις λεπτομέρειες για το πώς μπορούμε να πετύχουμε μόνες μας ένα αντίστοιχο μακιγιάζ.

Lily Collins Hair Makeup 2017 Golden Globes

Στο πρόσωπο:

•Η επιδερμίδα προετοιμάστηκε με το Lancôme Advanced Génifique Youth Activating Concentrate Serum
και στη συνέχεια η makeup artist χρησιμοποίησε το νέο Lancôme Teint Idole Ultra Long Wear Foundation στην απόχρωση 110 Ivoire C, ενώ όπου ήταν απαραίτητο η επιδερμίδα τονίστηκε με το Effacernes Concealer στην απόχρωση Ivoire.
•Ο στόχος ήταν το look να αποπνέει ένα ανάλαφρο και φρέσκο ύφος οπότε για να τονιστούν τα ζυγωματικά χρησιμοποιήθηκε το Blush Subtil στην απόχρωση Aplum, ένα απαλό, σκονισμένο ροζ.

Lily Collins Hair Makeup 2017 Golden Globes 4

Στα μάτια και τα φρύδια:

•“Τα φρύδια της Lily είναι τόσο υπέροχα που δεν έχουν ανάγκη φροντίδας” δηλώνει η makeup artist. Οπότε, η Fiona χρησιμοποίησε το Sourcils Definis στην αποχρωση 05 Brub για να γεμίσει τα κενά.
•Στα μάτια, το περίγραμμα τονίστηκε με έναν εναλλακτικό τρόπο χρησιμοποιώντας το μολύβι χειλιών Contour Pro στην απόχρωση Natural Mauve και με το Blush Subtil στην απόχρωση Aplum προστέθηκε μια πινελιά χρώματος στο κινητό βλέφαρο.
•Κάτω από τα φρύδια, η makeup artist χρησιμοποίησε τη σκιά Color Design Eyeshadow στην απόχρωση Pink Pearls.
•Οι υπέροχες βλεφαρίδες της Lily τονίστηκαν με δύο στρώσεις από τη μαύρη μάσκαρα Hypnôse. Ενώ οι βλεφαρίδες στο κάτω μέρος του ματιού δεν τονίστηκαν ώστε το look να δείχνει φρέσκο.

Lily Collins Hair Makeup 2017 Golden Globes 5

Στα χείλη:

•Τέλος, στα χείλη το ζητούμενο είναι το αποτέλεσμα να είναι ματ, έτσι η Fiona χρησιμοποίησε το εμβληματικό κραγιόν L’Absolu Rouge στην απόχρωση Souvenir ενώ με λίγη πούδρα αφαίρεσε κάθε λάμψη από τα χείλη για ένα εντελώς ματ αποτέλεσμα.