Ο νέος ορός της Nivea, σύμμαχός μας στη μάχη κατά του χρόνου!

Βιβή Αγγελάκη
Ο νέος ορός της Nivea, σύμμαχός μας στη μάχη κατά του χρόνου!

Ανακάλυψε τη νέα σειρά της NIVEA, Cellular Anti-Age Volume, που αποτελεί ορόσημο στα προϊόντα αντιγήρανσης στην Ευρώπη.

Δίνοντας νέα διάσταση στις αγαπημένες των γυναικών, πέρλες, η Nivea τις μεταμορφώνει σε ένα μοναδικό συστατικό ανανέωσης και λάμψης, μια καινοτομία στην αναπλήρωση του όγκου, δημιουργώντας το ένα από τα δύο προϊόντατης νέας σειράς αντιγήρανσης NIVEA Cellular Anti-Age Volume, που αποτελεί ορόσημο στα προϊόντα αντιγήρανσης στην Ευρώπη.

Ο ορός δημιουργείται από την ένωση του ενυδατικού gel και των περλών, ενώ συνιστάται για καθημερινή χρήση, ημέρα και νύχτα, στην περιοχή του προσώπου και του ντεκολτέ.

Cellular Anti Age Volume Serum Pearls

Το μυστικό του προϊόντος κρύβεται στις πέρλες, οι οποίες ενεργοποιούνται με κάθε χρήση. Περιέχουν την υψηλότερη** συγκέντρωση Υαλουρονικού Οξέος, Collagen Booster και Κρεατίνη, συστατικά που κάνουν τη σύνθεση του προϊόντος, μοναδική και καινοτόμα. Με την πίεση του ακροφυσίου, οι πέρλες μεταμορφώνονται σε έναν μεταξένιο ορό. Το αποτέλεσμα: με συστηματική χρήση η επιδερμίδα μας ανακτά το χαμένο της όγκο και την πυκνότητα της, ενώ γίνεται ακόμα πιο λαμπερή, σφριγηλή και φυσικά πιο «γεμάτη» από ποτέ.

Κι αν ψάχνεις για τον τέλειο συνδυασμό, τότε δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις τη νέα Κρέμα Ημέρας Αναπλήρωσης Όγκου από την ίδια σειρά σειρά αντιγήρανσης της NIVEA, Cellular Anti-Age Volume!

** Σε σχέση με τα υπόλοιπα προϊόντα της σειράς Cellular