Δες τα εντυπωσιακά hairlooks των μοντέλων από το Yes I do catwalk!

Βιβή Αγγελάκη
Δες τα εντυπωσιακά hairlooks των μοντέλων από το Yes I do catwalk!

Yes I Do.....στη γλώσσα της ΕΙΜΙ!

Ένα από τα μεγαλύτερα bridal events- επιδείξεις μόδας πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου, στο MEC Παιανίας. Το κατάφερε, για 2η συνεχόμενη χρονιά, να ενώσει τις δημιουργίες κορυφαίων ελλήνων σχεδιαστών, νυφικά και κοστούμια των οποίων φόρεσαν γνωστά ονόματα της showbiz, ενώ εντυπωσιακά ήταν τα χτενίσματα που επιλέχθηκαν για να συμπληρώσουν το look. Απαραίτητος σύμμαχος; Η must-have επαγγελματική σειρά styling EIMI της Wella Professionals .

 DIM2807
 DIM3492

Τα μοναδικά looks ήταν εμπνευσμένα από τις υπέροχες δημιουργίες των σχεδιαστών. Χτενίσματα με λάμψη και λεία υφή για την πιο όμορφη μέρα στη ζωή κάθε γυναίκας και άνδρα. Ανάλαφρα waves, braids σε πιασμένα χτενίσματα, χαμηλά ανάλαφρα σινιόν, μαλλιά ίσια που έμειναν κάτω και άλλα που πλέχθηκαν σε χαλαρούς ρομαντικούς κότσους κυριάρχησαν στο catwalk.

 DIM4021

Για τους άνδρες επιλέχθηκαν slick μαλλιά με ματ υφή και έντονη χωρίστρα.

 DIM3793

Η καλλιτεχνική ομάδα των κομμωτηρίων ΤΕΟ με επικεφαλή τον Γιώργο Σφακιανάκη επιμελήθηκε τα χτενίσματα των διασήμων και των μοντέλων που περπάτησαν στο catwalk και ανέδειξαν με τον καλύτερο τρόπο την μοναδική ομορφιά του καθενός από αυτούς. Μάλιστα , ο γνωστός hair stylist δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτή τη συνεργασία, που ήταν μια υπέροχη εμπειρία για την ομάδα μου και εμένα. Δέχθηκα την πρόκληση να συνεργαστώ με έντεκα διαφορετικούς σχεδιαστές και να δημιουργήσω έντεκα διαφορετικά looks, τα οποία επιλέχθηκαν ανάλογα με το ύφος και το στυλ του κάθε ρούχου».

 DIM3667

Και συμπληρώνει: «O συνδυασμός της δεξιοτεχνίας του επαγγελματία-κομμωτή με τα κατάλληλα επαγγελματικά προϊόντα, εξασφαλίζουν το πιο εκφραστικό και μοναδικό αποτέλεσμα! Η σειρά styling ΕΙΜΙ ήταν ο σύμμαχός μας για να δημιουργήσουμε όλα όσα θέλαμε! Από αυτή την σειρά ο καθένας από εμάς μπορεί να βρεί το δικό του αγαπημένο προϊόν για να δημιουργήσει μοναδικά looks και στην καθημερινότητά του.»

 DIM3288