Hot beauty news! Ο Tom Pecheux είναι ο νέος Διεθνής Beauty Director του οίκου YSL!

Βιβή Αγγελάκη
Hot beauty news! Ο Tom Pecheux είναι ο νέος Διεθνής Beauty Director του οίκου YSL!

Και σου έχουμε όλες τις λεπτομέρειες...

Με μια λαμπρή καριέρα, εδώ και τρεις δεκαετίες, ο Tom Pecheux είναι ο άνθρωπος που "κρύβεται" πίσω από τα εκθαμβωτικά μακιγιάζ πολλών μοντέλων είτε στις επιδείξεις μόδας παγκοσμίως, είτε στα εξώφυλλα μεγάλων, διεθνών περιοδικών. Οι δημιουργίες του μαγνητίζουν το βλέμμα και αν είσαι πιστή αναγνώστρια αυτής της στήλης σίγουρα, δεν γίνεται να μην έχεις λατρέψει ή αντιγράψει μερικά από τα μακιγιάζ που έχει κάνει.

Αυτή τη φορά, όμως, δεν θα σχολιάσουμε κάποιο εντυπωσιακό μακιγιάζ του, αλλά τη νέα beauty συνεργασία του! Ο γαλλικής καταγωγής makeup artist μπήκε στην οικογένεια της YSL Beauté ως ο νέος Διεθνής Beauty Director του brand και σου έχουμε όλες τις λεπτομέρειες της συνεργασίας...

OFFICIAL PORTRAIT

"Όλοι εμείς στην ομάδα της YSL Beauté βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε τον Tom Pecheux σαν τη δύναμη πίσω από όλες τις μελλοντικές καλλιτεχνικές δημιουργίες μας, ανυπομονώντας να δούμε το όραμά του να ξετυλίγεται: Στο στούντιο... Δουλεύοντας με τις πρέσβειρες της YSL Beauté, την Staz Lindes, την Anja Rubik, την Crista Cober και την Edie Campbell, ο Tom θα δημιουργήσει νέα looks για τις διαφημιστικές καμπάνιες της YSL Beaute. Στο εργαστήριο... ο Tom θα συνεργαστεί με ανθρώπους-κλειδιά για τη δημιουργία καλλυντικών για την YSL Beauté, για να αναπτύξουν από κοινού νέα, καινοτόμα προϊόντα. Με την έμπειρη ματιά του, θα δημιουργήσουν νέα προϊόντα μακιγιάζ που θα συναρπάσουν και θα εμπνεύσουν.

TP WORKING ON CONSTANCE DLSS11

Εκεί έξω... Σαν νέος πρέσβης της YSL Beauté, ο Tom θα είναι ο ειδικός μας στην κατηγορία του μακιγιάζ, δίνοντας έμπνευση στους πελάτες της YSL Beauté με το όραμα και την εμπειρία του. Επιπλέον θα ενημερώνει για τις τελευταίες καινοτομίες στο μακιγιάζ της YSL Beauté, για τις μοναδικές χρωματικές του δημιουργίες, και επιπλέον θα μοιράζετε και συμβουλές για την εφαρμογή τους, οι οποίες θα κοινοποιούνται επίσης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τον διεθνή τύπο" αναφέρει χαρακτηριστικά ο γαλλικός οίκος στο δελτίο του ενώ ο Stephan Bezy, Διεθνής Γενικός Διευθυντής YSL Beauté επισημαίνει: “Είμαι στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσω τον Tom Pecheux σαν τον νέο μας Διεθνή Beauty Director. Είμαστε περήφανοι που συνεργαζόμαστε με ένα τόσο ταλαντούχο και δημιουργικό μυαλό.”