Παγωτό το χειμώνα; Γιατί όχι;

Βιβή Αγγελάκη
Παγωτό το χειμώνα; Γιατί όχι;

Ανακάλυψε τη σειρά Clinique Happy Gelato Creams για το σώμα και τα χέρια!

Καλοκαίρι=παγωτά, πολλά παγωτά, ανεμελιά, βουτιές και βόλτες στην παραλία. Ο Χειμώνας από την άλλη έρχεται να βάλει φρένο στο καλοκαιρινό όνειρο και να σου θυμίσει πως παγωτά= θερμίδες. Τι θα έλεγες, όμως, αν μπορούσες να χαρίσεις στον εαυτό σου αυτή τη γλυκιά, ένοχη απόλαυση χωρίς θερμίδες; Η Clinique βρήκε τον τρόπο, χάρη στη νέα σειρά Clinique Happy Gelato Creams που περιποιείται την επιδερμίδα στα χέρια και το σώμα!

Screen Shot 2016 11 16 at 3.36.51 PM

Clinique Happy Gelato Creams για το Σώμα: 3 super ενυδατικές κρέμες σώματος που καταπραΰνουν και περιποιούνται την ξηρή επιδερμίδα, αφήνοντάς τη ελαφρά αρωματισμένη με μία από τις γεύσεις που θα επιλέξεις από τη Συλλογή Happy Indulgences. Διάλεξε αυτή που σου ταιριάζει από την κλασική Happy, τη γλυκιά Sugared Petals και τη φρουτώδη Berry Blush.

Clinique Happy Gelato Cream

Clinique Happy Gelato Creams για τα Χέρια: Απορροφούνται γρήγορα, ενισχύουν την υδρολιπιδική ασπίδα της επιδερμίδας καθώς και την ικανότητα της να διατηρεί την υγρασία, αφήνοντάς την ελαφριά αρωματισμένη. Έτσι, τα χέρια φαίνονται και είναι πιο απαλά.

clinique