Αυτό είναι το beauty τρικ των stars για πιο ζουμερά χείλη(&είναι πολύ πιο απλό απ' ό,τι φαντάζεσαι)

Βιβή Αγγελάκη
Αυτό είναι το beauty τρικ των stars για πιο ζουμερά χείλη(&είναι πολύ πιο απλό απ' ό,τι φαντάζεσαι)

Ομολογουμένως, δεν είχαμε σκεφτεί οτι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αυτό το beauty προϊόν αλλιώς...

Μέχρι στιγμής ξέραμε αρκετές εναλλακτικές χρήσεις προϊόντων που έχουμε όλες στο boudoir μας (θυμήσου το εύκολο tip με την κρέμα χεριών στα φριζαρισμένα μαλλιά ή τη χρήση του ρουζ ως σκιά ματιών, ακόμη και τις απίστευτες χρήσεις της βαζελίνης). Τι θα έλεγες, όμως, αν χρησιμοποιούσες την κρέμα ματιών στα χείλη σου;

Ναι, καλά διάβασες! Σύμφωνα με την Kate Synnott, celebrity makeup artist, μπορείς να απλώνεις την κρέμα ματιών στα χείλη σου προκειμένου να τα ενυδατώσεις, μιας και η επιδερμίδα σε αυτό το σημείο του προσώπου είναι πιο λεπτή, όπως και στα μάτια. Με αυτή τη λογική μπορείς να χρησιμοποιείς τα προϊόντα που εξειδικεύονται στην περιοχή των ματιών και στα χείλη σου για extra ενυδάτωση και φροντίδα.

via GIPHY


«Μπορείς να αφήσεις την κρέμα ματιών σαν μάσκα στα χείλη σου και στη συνέχεια να απλώσεις από πάνω το lip balm. Είναι ιδιαίτερα χρήσιμο tip αν τα χείλη σου «σκάνε», είναι αφυδατωμένα ή θέλεις να είναι πολύ απαλά και ενυδατωμένα. Αυτό άλλωστε είναι και ένα μυστικό ομορφιάς των celebrity πελατών μου. Αν βάλεις lip balm πριν το κραγιόν, τότε μπορεί και να σου γλιστρήσει. Βάζοντας πιο πριν όμως κρέμα ματιών το κρατάς πιο σταθερό και τα χείλη σου δείχνουν πιο ζουμερά» λέει χαρακτηριστικά η Kate!

via GIPHY