Δεν πάει ο νους σου ποιο είναι το μυστικό της Kate Middleton για λαμπερή επιδερμίδα!

Βιβή Αγγελάκη
Δεν πάει ο νους σου ποιο είναι το μυστικό της Kate Middleton για λαμπερή επιδερμίδα!

Εμπρός στο δρόμο που χάραξε η Kate!

Δεν είναι λίγες οι φορές που από αυτή εδώ τη στήλη διαβάζεις για τα μυστικά ομορφιάς των celebrities απ’ όλο τον κόσμο. Παράδοξα ή μη, ακριβές θεραπείες ή DIY συνταγές, δυσεύρετα προϊόντα ή υλικά που έχουμε όλες στην κουζίνα μας, τα μυστικά όταν αποκαλύπτονται μας ενδιαφέρουν, πόσο μάλλον όταν είναι φυσικά και αφορούν γυναίκες όπως η Kate Middleton (aka Δούκισσα του Cambridge) που έχουν φυσική ομορφιά και αποφεύγουν κάθε υπερβολή.

Duquesa de Cambrigde Kate Middleton Vogue Junho 2016 07

Σύμφωνα, λοιπόν, με την Deborah Mitchell, αισθητικό και ιδιοκτήτρια του «Heaven Skincare», το μυστικό που κρύβεται πίσω από την «αιθέρια» λάμψη της επιδερμίδας της Δούκισσας του Cambridge δεν είναι άλλο από τη Nutella. (Ναι, καλά διαβάζεις)!

nutellahome 1459870013gn48k 700x466

Κατά τη διάρκεια μίας τηλεοπτικής της εμφάνισης, η αισθητικός αποκάλυψε ότι η σπιτική θεραπεία- συνταγή προσώπου της Δούκισσας περιλαμβάνει ένα βαζάκι Nutella, λίγη ζάχαρη και λίγο lip balm.

Κι αν όοοοολο αυτό σου ακούγεται κάπως υπερβολικό (πώς-είναι-δυνατόν-μια- βασίλισσα-να-βαζει/ πασαλείφει- όλο-της-το-προσωπο-με-nutella) θα πρέπει να σου θυμίσω πως α) η Kate δηλώνει μεγάλη fan των φυσικών, DIY συνταγών ομορφιάς για το πρόσωπο και τα μαλλιά της β) κατά το παρελθόν έχει δοκιμάσει μία θεραπεία με το δηλητήριο της μέλισσας και γ) πρόσφατα από αυτή εδώ τη στήλη είχες διαβάσει για τη beauty blogger πο δοκίμασε να αφαιρέσει τους μαύρους πόρους με Nutella.

cach dap mat na ca phe hinh anh 1024x768

Και σε αυτό το σημείο μπορείς να σηκωθείς από τη θέση σου, να χειροκροτήσεις την Kate (έστω και μπροστά σπό την οθόνη σου) και να κατευθυνθείς στην κουζίνα ως άλλη γαλαζοαίματη. Η Nutella είναι εκεί και σε περιμένει! (Νανσυ do it χωρίς συστολή)

via GIPHY

Αν πάλι σε πετυχαίνουμε σε φάση δίαιτας... απομακρύνσου από τον υπολογιστή (μπορεί να εκραγεί από τα νεύρα σου) και κράτα αυτό το tip για τις free days σου (Διονυσία ακούς;)

via GIPHY