Το τρικ της Blake Lively για λαμπερά μαλλιά δεν θα σου κοστίσει ούτε ένα ευρώ!

Βιβή Αγγελάκη
Το τρικ της Blake Lively για λαμπερά μαλλιά δεν θα σου κοστίσει ούτε ένα ευρώ!

Θα το δοκιμάσουμε...

Μαζί με την Jennifer Aniston και την Kate Middleton, αν είσαι πιστή αναγνώστρια αυτής της στήλης, θα έχεις καταλάβει πως η Blake Lively συγκαταλέγεται μέσα στα αγαπημένα μας hair icons. Κι αυτό γιατί τα μαλλιά της είναι πάντα τόσο τέλεια και λαμπερά, που πραγματικά δε γίνεται να μη τα λατρέψεις και φυσικά, να μη θέλεις να μάθεις τα μυστικά τους-πόσο μάλλον όταν αυτά είναι ανέξοδα!

27815892112 e37a1c2d19 b

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Popsugar, λοιπόν, η ηθοποιός (που μετά από την αυτή την αποκάλυψη τη θεωρούμε ξεκάθαρα φίλη μας) μοιράστηκε το τρικ που κάνει τα μαλλιά της να δείχνουν πάντα τόσο λαμπερά. Και μάντεψε... δεν θα χρειαστεί να ξοδέψεις ούτε ένα ευρώ!


«Σπάνια χρησιμοποιώ conditioner. Πάντα, όμως, χρησιμοποιώ μάσκα στα μαλλιά μου, την οποία δεν ξεπλένω τελείως, αλλά αφήνω περίπου το 5%. Νιώθω ότι τα μαλλιά μου την απορροφούν».

original

Στην ουσία δηλαδή, αφήνει τη μάσκα να δράσει και ως leve-in θεραπεία.

Προσοχή, όμως: Φρόντισε να απλώνεις τη μάσκα από τη μέση περίπου του μήκους των μαλλιών (και όχι από το τριχωτό της κεφαλής), προκειμένου να ενυδατώσεις σωστά τα μαλλιά σου, χωρίς να τα βαρύνεις!