Γέμισε τις ρυτίδες σε 2 μόλις εβδομάδες!

Βιβή Αγγελάκη
Γέμισε τις ρυτίδες σε 2 μόλις εβδομάδες!

Τέλεια ενυδάτωση, αναδόμηση και προστασία με άμεσο αποτέλεσμα lift και γέμισμα ρυτίδων άμεσα και μακροπρόθεσμα.

Ρυτίδες , λεπτές γραμμές, αφυδατωμένη και χαλαρή επιδερμίδα είναι μόνο μερικά από τα ορατά σημάδια του χρόνου στο πρόσωπό μας που θα θέλαμε όλες να εξαφανίσουμε! Αλλά με ποιο τρόπο;

Η Porcelain Skin, ένα νέο ελληνικό luxury brand στον χώρο των καλλυντικών, έρχεται να μας μυήσει στο πάθος των γυναικών της Ιαπωνίας για δέρμα σαν πορσελάνη, συστήνοντας στην ελληνική αγορά νέες πουδρένιες υφές, εκλεπτυσμένα αρώματα και beauty routines, που αλλάζουν τον τρόπο που φροντίζουμε το δέρμα μας. Ένα από αυτά; Το Hyaluronic Plex (Πλέγμα Υαλουρονικού) που βασίζεται κατά βάση στη δράση του διασταυρωμένου υαλουρονικού οξέος, που είναι 3 φορές πιο ισχυρό και ενυδατικό από το απλό.

Η σύνθεση του δημιουργεί ένα προστατευτικό πέπλο, που προσφέρει ενυδάτωση μακράς διάρκειας και αφήνει ένα τρισδιάστατο ενυδατικό πλέγμα στην επιφάνεια της επιδερμίδας ,που βελτιώνει τον φυσικό φραγμό του δέρματος, μειώνει την εξάτμιση της υγρασίας και προστατεύει συνολικά από τις εξωτερικές επιθέσεις που δέχεται το δέρμα, όπως η σκόνη ,η ατμοσφαιρική ρύπανση κλπ...Στην ουσία, το πλέγμα κάνει την σύνθεση να δρά σαν 24ωρη μάσκα ενυδάτωσης. Μετά από 24 ώρες, η επιδερμίδα είναι ακόμη πιο ενυδατωμένη από την ώρα της εφαρμογής χάρη στην τεχνολογία micro reservoir νερού που προσφέρει διαρκώς υγρασία.

Hyaluronic Plex

Εκτός από την εντατική ενυδάτωση το Hyaluronic Plex προσφέρει ισχυρή επαναδόμηση και μείωση των ρυτίδων από 31% έως και 100%, με το πιο αναγνωρισμένο πεπτίδιο της Ευρωπαϊκής κοσμετολογίας MATRIXYL® synth’6™ στην maximum συμπύκνωση που προτείνει η κλινική μελέτη του λιποπεπτιδίου. Η βελτίωση του ”ποδιού της χήνας” και των ρυτίδων του μετώπου είναι εντυπωσιακή, ακόμα και μετά από εφαρμογή 2 μόλις εβδομάδων. Τέλεια ενυδάτωση, αναδόμηση και προστασία με άμεσο αποτέλεσμα lift και γέμισμα ρυτίδων άμεσα και μακροπρόθεσμα.

Η Porcelain Skin είναι δερματολογικά ελεγμένη και κατάλληλη ακόμα και για το ευαίσθητο δέρμα.
http://porcelainskin.care/