Oscars 2017: Ξέρουμε ακριβώς ποιο κραγιόν φορούσε κάθε star!

Βιβή Αγγελάκη
Oscars 2017: Ξέρουμε ακριβώς ποιο κραγιόν φορούσε κάθε star!

Σου έχουμε ακριβώς ποιες αποχρώσεις...

Το δίπολο nude- κόκκινων αποχρώσεων κυριάρχησε στο κόκκινο χαλί των Oscars και εμείς, ως γυναίκες που λατρεύουμε τα κραγιόν, δεν θα μπορούσαμε να μην κάνουμε μία ιδιαίτερη αναφορά στα χείλη των διάσημων κυριών.


Κράτα σημειώσεις, λοιπόν, με τα κραγιόν που φόρεσαν οι αγαπημένες μας stars τη λαμπερή βραδιά:


queen 01

Ruth Negga: Για το περίγραμμα χρησιμοποιήθηκε το Chanel Le Crayon Lèvres στην απόχρωση Rouge Profound και για το "γέμισμα" το χειλιών το Chanel Rouge Allure Ink στην απόχρωση Experimente.

queen 02

Emma Roberts: Το κόκκινο κραγιόν της δεν ήταν άλλο από το Charlotte Tilbury Matte Revolution Lipstick στην απόχρωση Red Carpet Red.

queen 04

Emma Stone: Το περίγραμμα έγινε με το Nars Velvet Lip Liner στην απόχρωση Karekare και το "γέμισμα" των χειλιών με το Nars Audacious Lipstick στην απόχρωση Mona.

queen 03

Chrissy Teigen: Η makeup artist Mary Phillips συνδύασε το Glossier Generation G Lip Colors στην απόχρωση Cake με την απόχρωση Leo.

queen 05

Olivia Culpo: Ο makeup artist Sir John first δημιούργησε το τέλειο nude αποτέλεσμα στα χείλη βάζοντας αρχικά το
L'Oréal Paris Colour Riche Lip Liner στην απόχρωση Au Naturale και στη συνέχεια απλώνοντας το L'Oréal Paris Infallible Pro-Matte Gloss στην Bare Attraction απόχρωση.

queen 08

Charlize Theron: Επέλεξε το Dior Addict Lacquer Stick στην #570 LA Pink απόχρωση.

queen 06

Halle Berry: Αν θες να δημιουργήσεις το super shiny αποτέλεσμα της Halle χρησιμοποίησε αρχικά το Chanel Precision Lip Definer στην απόχρωση Rose Delicate και το Chanel Rouge Coco Shine Hydrating Sheer Lipshine στην απόχρωση Boy.

queen 07

Priyanka Chopra: Χρησιμοποίησε το Laura Mercier Velour Lovers Lip Colour στην απόχρωση Sensual και το Laura Mercier Lip Parfait Creamy Colourbalm στην απόχρωση Armaretto Swirl.