Η νέα beauty συνεργασία της Lancôme θα σε ενθουσιάσει!

Βιβή Αγγελάκη
Η νέα beauty συνεργασία της Lancôme θα σε ενθουσιάσει!

Μάθε τα πάντα για τη συλλογή μακιγιάζ που έρχεται το επόμενο Φθινόπωρο

Αυτή η είδηση αφορά κάθε beauty junkie. Γιατί αν ανήκεις σε αυτή την κατηγορία, σίγουρα θα θέλεις να μάθεις τα πάντα για τη νέα συνεργασία του οίκου Lancôme με την Olympia Le-Tan! Το ερχόμενο φθινόπωρο, λοιπόν, η Παριζιάνα σχεδιάστρια μόδας θα συνεργαστεί με τη Lancôme για να δημιουργήσει μία sexy, vintage και glamorous συλλογή μακιγιάζ.

Η συλλεκτική συλλογή αποτελεί το νεότερο κεφάλαιο στη μακριά ιστορία συνεργασιών της Lancôme με σημαντικά πρόσωπα του κόσμου της μόδας. Μετά τους Alber Elbaz, Yiqin Ying, Alexandre Vauthier, Jacquemus, Anthony Vaccarello και, πιο πρόσφατα, τη Sonia Rykiel, είναι τώρα η σειρά της Olympia Le-Tan να εκφράσει, για τη Lancôme, το κοφτερό της ‘όραμα’ για τις γυναίκες.

OLT par Cecile Bortoletti

Εξαιρετικά ρετρό αλλά καθόλου νοσταλγικό, το στυλ της Olympia Le-Tan είναι μια ωδή στην απελευθερωμένη, sexy και αυθεντική θηλυκότητα. Αυτό το σουρεαλιστικό, ποιητικό και εικονοκλαστικό σύμπαν συμβολίζεται με μοναδικό τρόπο στα κεντημένα στο χέρι clutches, το απόλυτο must-have για τις Παριζιάνες αλλά και για όλες τις γυναίκες στον κόσμο που εμπνέονται από τις Γαλλίδες.

"Η Olympia Le-Tan σχεδιάζει συνδυάζοντας την ποίηση με το joie de vivre. Γεφυρώνει διαφορετικές εποχές, καταφέρνοντας την ίδια στιγμή να αποτυπώνει το πνεύμα της εποχής μας, αποθεώνει την ελευθερία και την ατομικότητα κάθε γυναίκας – μια έκφραση ευτυχίας που ταιριάζει απόλυτα με εκείνη της Lancôme," δηλώνει η Françoise Lehmann, General Manager Lancôme International.

Η συλλεκτική συλλογή θα είναι διαθέσιμη στα σημεία πώλησης από τον ερχόμενο Αύγουστο. Περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν σύντομα.