Δύο beauty συμβουλές στην Ειρήνη Παπαδοπούλου για να απαλλαγεί από τις πανάδες της...

Δύο beauty συμβουλές στην Ειρήνη Παπαδοπούλου για να απαλλαγεί από τις πανάδες της...

Με υλικά που μπορεί να βρει στο νησί...

Η φάση είναι Survivor, Άγιος Δομίνικος, παραλία, ήλιος και πανάδες δηλαδή, πιο σκούρες κηλίδες από τον φυσικό τόνο του δέρματος στο πρόσωπό μας, ακριβώς όπως αυτές της Ειρήνης Παπαδοπούλου στο νησί. Γιατί όπως καταλαβαίνεις η παρατεταμένη (πόσο μάλλον χωρίς αντηλιακή προστασία) έκθεση της επιδερμίδας στις ακτίνες UV του ηλίου της προκαλεί ολοένα και περισσότερα προβλήματα. Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι οι πανάδες εμφανίζονται συνήθως στα σημεία που εκτίθενται περισσότερο στον ήλιο (στο πρόσωπο, τα χέρια, τους ώμους και το ντεκολτέ) λόγω της αυξημένης παραγωγής μελανίνης και αν δεν λάβουμε τα μέτρα μας μπορεί να μεγαλώσουν σε μέγεθος και αριθμό.

Και επειδή η Ειρήνη Παπαδοπούλου είναι δύσκολο αυτή τη στιγμή να μας διαβάσει... αυτό το άρθρο απευθύνεται σε όλες εμάς που βαρεθήκαμε να καλύπτουμε τον ανομοιόμορφο τόνο της επιδερμίδας μας με makeup ή προτιμάμε πιο εύκολους τρόπους με φυσικά υλικά (που ναι, μπορούμε να βρούμε ακόμη και στον Άγιο Δομίνικο)!

image

-Με λεμόνι

Απλά ρίξε μερικές σταγόνες χυμό λεμονιού πάνω στις περιοχές της επιδερμίδας σου με πανάδες και άφησε για περίπου 15 λεπτά. Ξέπλυνε καλά με νερό και άπλωσε στη συνέχεια την ενυδατική και το αντηλιακό σου.

shutterstock 211542739 copy

-Με πατάτα

Κόψε μερικές φέτες πατάτας και βρέξε τες με λίγο νερό. Εφάρμοσέ τες πάνω στις πανάδες και άφησέ τες για περίπου 10 λεπτά. Στη συνέχεια ξέπλυνε και άπλωσε την ενυδατική σου.

cach lam hoa qua say 14 910x605