Tropical Spring: Η συλλογή μακιγιάζ της Dolce&Gabbana για την Άνοιξη 2017

Βιβή Αγγελάκη
Tropical Spring: Η συλλογή μακιγιάζ της Dolce&Gabbana για την Άνοιξη 2017

Mας ταξιδεύει στη Νότια Σικελία!

Η συλλογή μακιγιάζ της Dolce&Gabbana γι αυτή την Άνοιξη, “Tropical Spring”, μας ταξιδεύει στη Νότια Σικελία! Μία γιορτή στη πολυτελή φύση, ένα ταξίδι των αισθήσεων σε τροπικά σκηνικά, εκεί όπου η δύναμη του εξωτισμού καθορίζει τη διάθεση. Η αισθησιακή γυναίκα της Dolce&Gabbana υιοθετεί την πιο ελκυστική νέα εμφάνιση, με φανταχτερά κοραλλί και ζωηρά ροζ.

Tropical Coral

17274290 1413964015342298 909381536 n

Σαν άλλη ωδή στον ήλιο, η απόχρωση Tropical Coral συνδυάζει το μεγαλείο του κόκκινου και την αύρα του πορτοκαλί. Η εκτυφλωτική λάμψη του φωτεινού πορτοκαλί του ρουζ The Blush κάνει τα ζυγωματικά να λάμπουν με τη φλόγα του πάθους. Χείλη που μαγνητίζουν με μια πινελιά από το Passion Duo Lipstick στην απόχρωση του κόκκινου κοραλλί και στην ιριδίζουσα χρυσή καρδιά του, όπως ένα εξωτικό άνθος Ιβίσκου. Σαγηνευτικό βλέμμα με το συνδυασμό ζωηρού κόκκινου και κοραλλί ροζ που λάμπει με χρυσές αποχρώσεις με την Eyeshadow Duo. Για μία κυριολεκτικά αλησμόνητη εμφάνιση, το Nail Lacquer χαρίζει στα νύχια την αξεπέραστη κοραλλί κόκκινη λάμψη του.

Tropical Pink

17270117 1413968745341825 1929686801 n

Χαρούμενη, τολμηρή και εντυπωσιακή, αλλά πάντα σαγηνευτική: όλες οι αποχρώσεις του ροζ είναι απαραίτητες για να εκφράσουν την Tropical Pink δόνηση της εξωτικής διάθεσης. Από το εκτυφλωτικό ροζ του ρουζ The Blush που φωτίζει χαρούμενα τα ζυγωματικά, στο ζωηρό ροζ του Passion Duo Lipstick που σκιαγραφεί ένα λαμπερό χαμόγελο. Από το συνδυασμό του διακριτικού ροζ και του εντυπωσιακού μωβ της Eyeshadow Duo που φωτίζει τα μάτια, ως την πορφυρή λάμψη του The Nail Lacquer στην απόχρωση “Passione”: η ύστατη πινελιά για το μακιγιάζ tropical pink.


Beauty Signature

Dolce Gabbana Tropical Spring 2017 makeup collection4


Για λάμψη, το Creamy Illuminator στην απόχρωση “Rosa Del Mattino” μιμείται την υπέροχη φυσική λάμψη του ήλιου στην επιδερμίδα. Στα χείλη, το μωβ αποτύπωμα του Passion Duo Lipstick στη απόχρωση “Satin” αποδεικνύει ότι μπορείτε να είστε τολμηρή και να φοράτε έντονες αποχρώσεις και την άνοιξη. Το προκλητικό The Khol Pencil στην εμβληματική απόχρωση “Dahlia” και η Passioneyes Mascara στην απόχρωση “Nero”
διεγείρουν το θηλυκό αισθησιασμό. Για την τελική πινελιά προσθέτουμε το “Gold” Eyeliner στα μάτια. Φτάνοντας στα νύχια, η επιλογή είναι δύσκολη ανάμεσα στις αποχρώσεις “Amethyst” και “Beach Sand” του μυστηριώδους The Nail Lacquer, ενός αυθεντικού βερνικιού που αποτυπώνει τις μαγευτικές αποχρώσεις της άμμου κάτω από τις λαμπερές ακτίνες του ήλιου.

Dolce Gabbana Tropical Spring 2017 makeup collection2