Το beauty λάθος που κάνεις στο γυμναστήριο και πρέπει να σταματήσεις ευθύς!

Το beauty λάθος που κάνεις στο γυμναστήριο και πρέπει να σταματήσεις ευθύς!

Εάν το κάνεις και εσύ πρέπει οπωσδήποτε να το σταματήσεις

Αν θες να διατηρήσεις το πρόσωπό σου καθαρό υπάρχει ένα beauty λάθος - ίσως το πιο σημαντικό- που οι περισσότρες κάνουμε ασυνείδητα ή μη στο γυμναστήριο και έχει σχέση με το makeup. Γιατί μπορεί να μη βάφεσαι υπερβολικά, όμως ακόμη και η λίγη ποσότητα makeup στην επιδερμίδα είναι ικανή να δημιουργήσει πολλά προλήματα βραχυπρόσθεσμα ή μακροπρόσθεσμα...

17077329 100691940465002 2330232054018473984 n

Όταν γυμνάζεσαι, η θερμοκρασία του σώματος αυξάνεται και ιδρώνεις, με αποτέλεσμα τα αγγεία του δέρματος να διαστέλλονται. Και «όταν το δέρμα είναι πιο ζεστό, είναι πιο επιρρεπές στην απορρόφηση κάθε προϊόντος - εν προκειμένω του makeup- που βρίσκεται στην επιφάνειά του. Αποτέλεσμα; Να φράζουν οι πόροι σε πρώτη φάση και σε δεύτερη να βρίσκεσαι αντιμέτωπη κάθε τρεις και λίγο με σπυράκια, ξηροδερμία ακόμη και με σημάδια πρόωρης γήρανσης» αναφέρει η αισθητικός Andy Millward.

elle sport

Κι αν σου έχει γίνει συνήθεια το να πηγαίνεις στο γυμναστήριο βαμμένη, η επιδερμίδα σου να ξέρεις θα θυμάται μελλοντικά αυτή την ταλαιπωρία!

Η λύση; Να βρίσκονται πάντα στην τσάντα του γυμναστηρίου σου μαντηλάκια ντεμακιγιάζ ή νερό καθαρισμού προσώπου και μερικά pads, έτσι ώστε να μπορείς να ξεβαφτείς ακόμη κι αν πας μετά τη δουλειά.