Eva Mendes: Τα δύο τρικς που ακολουθεί σε κάθε της μακιγιάζ!

Βιβή Αγγελάκη
Eva Mendes: Τα δύο τρικς που ακολουθεί σε κάθε της μακιγιάζ!

Και θα θέλεις να αντιγράψεις...

Πριν μερικές μέρες την είδαμε να κάνει την πρώτη της δημόσια εμφάνιση (μετά από περίπου 6 μήνες απουσίας) στο opening του καταστήματος ρούχων «Νew York & Company» στο Miami για την παρουσίαση της ολοκαίνουργιας συλλογής ρούχων που φέρει την υπογραφή της.

Αυτή τη φορά, όμως η Eva Mendes μπαίνει στο στόχαστρο του beauty ενδιαφέροντός μας, μιας και σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό Shape αποκάλυψε τα δύο τρικς στο μακιγιαζ που εφαρμόζει κάθε φορά που βάφεται!

Eva Mendes Shape Magazine April 2017 Issue

Τι λέει η ίδια:

«Έχω μάθει μερικά πολύ καλά κόλπα- τρικς στο μακιγιάζ, όπως το πόσο σημαντικό είναι να «δουλεύεις» με το σχήμα του προσώπου σου. Τι εννοώ; Επειδή έχω μακρύ πρόσωπο, ο makeup artist μου, μου έμαθε να βάζω ρουζ περνώντας το πινέλο από το ένα μάγουλο στο άλλο και ελαφρά πάνω από τη μύτη. Ένα άλλο trick που μπορείς να δοκιμάσεις κι εσύ; Πρόσθεσε λίγη λάμψη στο τόξο του έρωτα (η κεντρική εσοχή- γωνία στο επάνω χείλος) βάζοντας ταμποναριστά λίγο highlighter ή ακόμα και μία ελαφριά σκιά ματιών. Αυτό θα κάνει τα χείλη σου πιο έντονα!» Τάδε έφη Eva και εμείς έχουμε να πούμε πως το δεύτερο τρικ έχουμε ήδη ξεκινήσει να το εφαρμόζουμε στο μακιγιάζ μας.

Δες εδώ: Πώς διατηρεί λαμπερή την επιδερμίδα της;