Το κόλπο της Emily Ratajkowski για καθαρή επιδερμίδα είναι πιο απλό απ' ό,τι φαντάζεσαι...

Βιβή Αγγελάκη
Το κόλπο της Emily Ratajkowski για καθαρή επιδερμίδα είναι πιο απλό απ' ό,τι φαντάζεσαι...

Τι δεν παραλείπει από τη βραδινή της ρουτίνα;

Και ποια γυναίκα δεν θέλει να έχει καθαρή και λαμπερή επιδερμίδα; Και ποια δεν θέλει να ξέρει τα μυστικά ομορφιάς των διάσημων κυριών του Hollywood και των top-models; Κι αν πιστεύεις πως το κεφάλαιο «αψεγάδιαστη επιδερμίδα» απαιτεί χρόνο και πολλές επενδύσεις σε θαυματουργά beauty προϊόντα, τότε, στην περίπτωση –τουλάχιστον- της Emily Ratajkowski κάνεις λάθος!

emily ratajkowski photoshoot for revolve clothing 2014 1

Σύμφωνα με το μοντέλο, το τρικ για να διατηρεί λαμπερή επιδερμίδα της είναι πιο απλό και εύκολο απ’ ό,τι φαντάζεσαι! Και για του λόγου το αληθές, σου μεταφέρω ακριβώς την απάντησή της στο Harper's Bazaar.


«Πριν ξαπλώσω στο κρεβάτι, πίνω νερό και ξεβάφομαι... Επίσης, κοιμάμαι καλύτερα στο κρεβάτι μου, γεγονός που είναι πολύ κακό, γιατί- η αλήθεια είναι πως- δεν κοιμάται στο κρεβάτι μου αρκετά»! Και ναι, αυτό είναι ξεκάθαρη αδικιά από τη μία πλευρά (γιατί μάλλον το DNA έχει λειτουργήσει θαυμάσια στην περίπτωση της Emily και δεν χρειάζεται να προσθέσει κι άλλα βήματα στη βραδινή ρουτίνα ομορφιάς της), από την άλλη πλευρά το top model μας δίνει την ευκαιρία να κάνουμε επανάληψη στους βασικούς κανόνες του beaute μας και πιο συγκεκριμένα στον κανόνα του ΝΤΕΜΑΚΙΓΙΑΖ και γενικότερα στον σωστό καθαρισμό της επιδερμίδας μας από τους ρύπους και το μακιγιάζ!