Το μακιγιάζ της Selena Gomez είναι αυτό που θα κάνουμε το ΣΚ!

Βιβή Αγγελάκη
Το μακιγιάζ της Selena Gomez είναι αυτό που θα κάνουμε το ΣΚ!

Πάρε έμπνευση...

Το πρώτο ΣΚ του Απρίλη είναι γεγονός και η Selena Gomez μας δίνει μία τέλεια ιδέα για το μακιγιάζ που θα κάνουμε προκειμένου να υποδεχτούμε το νέο μήνα της Άνοιξης! Σε πρόσφατη εμφάνισή της στην πρεμιέρα του Netflix show, «13 Reasons Why», η τραγουδίστρια επέλεξε ένα monochromatic makeup look με κυρίαρχη απόχρωση το πορτοκαλί- ροδακινί!

Το μακιγιάζ της επιμελήθηκε ο makeup artist Hung Vanngo ο οποίος προτίμησε τις πορτοκαλί αποχρώσεις για τα μάτια, τα χείλη και τα ζυγωματικά της τραγουδίστριας. Πιο συγκεκριμένα, άπλωσε την πορτοκαλί σκιά σε όλο το της βλέφαρο πετυχαίνοντας ένα τέλειο peachy smoky eye look ενώ στα ψηλά στα ζυγωματικά άπλωσε ένα highlighter σε πορτοκαλί τόνους. Τέλος, ολοκλήρωσε το look με μία nude- ροδακινί απόχρωση στα χείλη της pop star.


Και ναι, όσο και αν οι περισσότερες διστάζουμε να εντάξουμε στο μακιγιάζ μας το πορτοκαλί ως απόχρωση (και δεν στο κρύβω και εγώ ανήκω σε αυτή την κατηγορία) μετά από αυτή την εμφάνιση της Selena οφείλουμε να ομολογήσουμε πως αναθεωρούμε...