Οι νέες Gourmand Collections του οίκου Molton Brown έρχονται να δελεάσουν τις αισθήσεις μας...

Βιβή Αγγελάκη
Οι νέες Gourmand Collections του οίκου Molton Brown έρχονται να δελεάσουν τις αισθήσεις μας...

Sweet beauty dreams are made of these...

Ο οίκος Molton Brown, δελεάζει τις αισθήσεις ακόμη μια φορά με το λανσάρισμα της νέας συλλεκτικής συλλογής, The Patisserie Parlour, που είναι εμπνευσμένη από την επιτυχία της απολαυστικά δελεαστικής συλλογής Delicious Rhubarb & Rose Collection. Κι αν ακολουθείς τα social media του queen, τότε θα είδες πως πριν από καμία περίπου εβδομάδα, βρεθήκαμε στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία προκειμένου να αφεθούμε σε μία απολαυστική αρωματική εμπειρία για το σώμα, τα χέρια και το σπίτι με τις συλλογές του Αγγλικού οίκου!

Οι νέες συλλογές Gourmand Collections παρουσιάζουν ένα δελεαστικό τρίο από «οσφρητικά γλυκά». Ξεχωριστά, γοητευτικά αρώματα έχουν δημιουργηθεί με τα καλύτερα εποχιακά συστατικά που προέρχονται από την αγγλική εξοχή, υμνώντας τη Βρετανική κληρονομιά της μάρκας. Για να γιορτάσει το λανσάρισμα των συλλογών, ο οίκος Molton Brown συνεργάστηκε στενά με τη διάσημη Executive Pastry Chef Sarah Barber, η οποία έχει δημιουργήσει τρείς αποκλειστικές γλυκές δημιουργίες, εμπνευσμένες από τα χαρακτηριστικά αρώματα. Τρία εξαιρετικά γλυκά που συμμετέχουν στη διαφημιστική καμπάνια, προβάλλοντας την προσοχή στη λεπτομέρεια, και τη δεξιοτεχνία που εμπεριέχεται τόσο στην τέχνη του αρώματος όσο και στη ζαχαροπλαστική.

Delicious Rhubarb & Rose Collection: Για εσένα που λατρεύεις τις τάρτες, τα δροσερά φρούτα, το κίτρο, το τριαντάφυλλο και τη βανίλια.

16906290 792699807554283 3606774932291190784 n

Η συλλογή περιλαμβάνει Bath & Shower Gel, Body Lotion, Fine Liquid Hand Wash και Hand Lotion

Comice Pear & Wild Honey: «Η καρδιά αποκαλύπτει ένα ζουμερό αχλάδι που ανθίζει με γιασεμί και κρίνο, πριν εξελιχθεί σε μια γλυκιά βάση γεμάτη από λαχταριστό μέλι, καραμέλα και μπισκότο.» Christian Plesch, Master Αρωματοποιός. Η συλλογή περιλαμβάνει Fine Liquid Hand Wash, Hand Lotion και Hand Cream

PEAR HONEY GIFT

Exquisite Vanilla & Violet Flower: «Αυτό είναι ένα πλούσιο άρωμα πούδρας που ανοίγει με φρέσκα φύλλα βιολέτας και ζουμερές νότες φρέζιας. Η βιολέτα τονίζεται στην καρδιά από ένα πολυτελές μπουκέτο ίριδας και τριαντάφυλλων που καταλήγουν σε μία αισθησιακή βάση με ηγέτη τη βανίλια.» λέει ο Christian Plesch, Master Αρωματοποιός.

16230809 1848804888666805 447515182558609408 n

Η συλλογή περιλαμβάνει Bath & Shower Gel, Body Lotion και Single Wick Candle