MadWalk 2017 by Aperol Spritz: Βρήκαμε το ξηρό λάδι που χάρισε λάμψη στην επιδερμίδα των celebrities

Βιβή Αγγελάκη
MadWalk 2017 by Aperol Spritz: Βρήκαμε το ξηρό λάδι που χάρισε λάμψη στην επιδερμίδα των celebrities

Και ναι, είναι από τα αγαπημένα μας

Λάμψη, φώτα, κάμερες, μόδα και πολύ μουσική ήταν τα στοιχεία που χαρακτήριζαν τη βραδιά στο φετινό MadWalk, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Ολυμπιακό κέντρο Ξιφασκίας πριν μερικές μέρες. Εκτός από τις στιλιστικές επιλογές των stars στο πορτοκαλί χαλί των Madwalk 2017 και τις fashion στιγμές της λαμπερής βραδιάς, δεν θα μπορούσαμε να μην κάνουμε μία ιδιαίτερη αναφορά στο beauty backstage του μεγαλύτερου fashion music event αλλά και στα προϊόντα ομορφιάς που χρησιμοποιήθηκαν στις εμφανίσεις των celebrities και των fashion influencers.

Στη λίστα με τα must προϊόντα λάμψης που χρησιμοποιήθηκαν στο πρόσωπο, το σώμα αλλά και τα μαλλιά των celebrities που συμμετείχαν; Το Huile Prodigieuse από τη Nuxe, το οποίο είναι στη 1η θέση στην κατηγορία των λαδιών και της περιποίησης σώματος και ξεχωρίζει τόσο για τη μοναδική ξηρή υφή του όσο και το απολαυστικό του άρωμα. Η φυσική και αποτελεσματική σύνθεσή του, περιέχει πολύτιμη φυσικά έλαια και απορροφάται χωρίς να αφήνει ίχνη λιπαρότητας.

 LP 7817
 LP 8753

Η Έλενα Γαλύφα, παρουσιάστρια του Red Carpet του MadWalk 2017 by Aperol Spritz αλλά και επιτυχημένη fashion influencer, εκπροσωπεί απόλυτα την εικόνα της NUXE και ολοκλήρωσε την εντυπωσιακή εμφάνισή της με το αγαπημένο ιριδίζον λάδι Huile Prodigieuse.

1