Η Katy Perry έκοψε ακόμη πιο πολύ τα μαλλιά της και είναι ίδια η Kristen Stewart!

Βιβή Αγγελάκη
Η Katy Perry έκοψε ακόμη πιο πολύ τα μαλλιά της και είναι ίδια η Kristen Stewart!

Πραγματικά δεν την έχουμε ξασναδει με τόσο κοντά μαλλιά...

Μπορεί να την έχουμε δει να υιοθετεί αμέτρητα χρώματα στα μαλλιά της και αντίστοιχα πολύ εκκεντρικά χτενίσματα, όμως, η τελευταία αλλαγή στο hairlook της άνετα συγκαταλέγεται στο top 5 των πιο δραματικών αλλαγών που έχει κάνει στην κόμη της. Κι αυτό γιατί η Katy Perry αποφάσισε να κόψει τα μαλλιά της πολύ κοντά, σχεδόν αγορίστικα θα λέγαμε.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή! Τον περασμένο μήνα, η pop star έκανε το ντεμπούτο της με ένα κοντό, shaggy κούρεμα δια χειρός Chris McMillan, θυμίζοντάς μας πολύ τη Miley Cyrus. Όπως είχε σχολιάσει τότε, στο Snapchat λάτρευε το νέο της hairlook γιατί την έκανε «να αισθάνεται πολύ ελεύθερη».

Η ώρα, όμως, για μια ακόμη αλλαγή δεν άργησε. Για την ακρίβεια ήταν θέμα χρόνου, η Katy να ξανακουρευτεί, κόβοντας τα μαλλιά της ακόμη πιο κοντά!«Όταν οι βλεφαρίδες σου είναι μεγαλύτερες από ό, τι τα μαλλιά σου, ξέρεις οτι σε έχει κουρέψει ο Chris McMillan.» σχολίασε χαρακτηριστικά.

Και βλέποντάς την με αυτό το boyish hairstyle, δεν θα μπορούσαμε να μην παρατηρήσουμε την τεράστια ομοιότητά της με την Kristen Stewart...

GettyImages 650552570

Photo Credits: Getty Images