Ένα sorbet ειδικά για την ευαίσθητη επιδερμίδα σου!

Βιβή Αγγελάκη
Ένα sorbet ειδικά για την ευαίσθητη επιδερμίδα σου!

Από την Caudalie με αγάπη

Αισθάνεσαι πώς συνεχώς το δέρμα σου σε «τραβάει»; Έχεις πολύ ευαίσθητη επιδερμίδα που κοκκινίζει, ξεφλουδίζει με τον ήλιο; Ένα sorbet σίγουρα θα σε ξεδιψάσει! Χάρη σε μια μοναδική sorbet υφή, η κρέμα-gel της Caudalie, Vinosource Moisturizing Sorbet διασπάται σε νερό κατά την επαφή της με το δέρμα. Η σύνθεσή της θέτει σε ενεργοποίηση τους φυσικούς μηχανισμούς ενυδάτωσης του δέρματος και αναπληρώνει τα αποθέματα νερού, βοηθώντας στην καταπράυνση, ενδυνάμωση και άνεσή του.

Με αντιοξειδωτικές δράσεις, η σειρά Vinosource ενυδατώνει και θρέφει το ευαίσθητο δέρμα. Η φόρμουλα των προϊόντων είναι πλούσια σε νερό βιολογικών σταφυλιών (Grape Water) και σε αντιοξειδωτικές πολυφαινόλες από κουκούτσια σταφυλιού. Η Vinosource ξεδιψάει, ενυδατώνει και ανακουφίζει. Ιδανική για ευαίσθητες επιδερμίδες. Μη φαγεσωρογόνα.

3629 Sorbet and grape 1

Η σειρά περιλαμβάνει μεταξύ άλλων: Το Vinosource S.O.S Thirst-Quenching Serum, που απορροφάται γρήγορα και αφήνει το δέρμα απαλό με μα ξεχωριστή αίσθηση φρεσκάδας, τη Vinosource Moisturizing Mattifying Fluid, που έχει άμεσο ματ αποτέλεσμα και μακροχρόνια δράση κατά του σμήγματος, την Vinosource Moisture Recovery Cream για ξηρές επιδερμίδες, την κρέμα εντατικής ενυδάτωσης Vinosource Intense Moisture Rescue Cream και το λάδι βραδινής περιποίησης, Vinosource Overnight Recovery Oil. Plus: Ένα προϊόν-αντικείμενο λατρείας και best-seller της εταιρείας σε ολόκληρο τον κόσμο, το Grape Water (νερό σε σπρέι που ανακουφίζει, δροσίζει και ενυδατώνει όλες τις επιδερμίδες, ακόμα και τις πιο ευαίσθητες, κάθε στιγμή της ημέρας).