Do it like a star! To tip στο μακιγιάζ που θα κρύψει την κούραση από τα μάτια σου!

Βιβή Αγγελάκη
Do it like a star! To tip στο μακιγιάζ που θα κρύψει την κούραση από τα μάτια σου!

Υπάρχει μακιγιάζ που να κρύβει τα σημάδια του ξενυχτιού; Κι όμως, η Shay Mitchell το έχει ήδη υιοθετήσει...

Υπάρχουν πολλά πρωινά που έχεις πάει στη δουλειά ξενυχτισμένη (ίσως και άυπνη) , με μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια, με την κούραση να είναι κάτι από παραπάνω από εμφανής. Είναι όλα αυτά τα πρωινά που δικαιώνουν τη θεία σου την Αλέκα, την οποία κάποτε κορόιδευες γιατί δεν έβγαζε ποτέ τα μαύρα γυαλιά της όταν έβγαινε έξω (ακόμη κι όταν πήγαινε στην εκκλησία). Από την άλλη πλευρά, αν είσαι πιστή αναγνώστρια αυτής της στήλης θα έχεις διαβάσει ουκ ολίγες φορές για τις αγαπημένες μας κρέμες ματιών αλλά και τις πανεύκολες DIY συνταγές που μπορούν να δώσουν λύση στον εφιάλτη σου (aka μαύροι κύκλοι). Αυτό που σίγουρα όμως, δεν είχαμε σκεφτεί όλες εμείς οι κοινές θνητές είναι το παρακάτω tip μακιγιάζ.

Για την ακρίβεια, το tip που σκέφτηκε, υιοθέτησε και μοιράστηκε στα Instagram Stories της, η Shay Mitchell!

shay mitchell

Σε μία φωτο- selfie που ανέβασε χθες στο Instagram της, η Shay αποκάλυψε πως το μυστικό για να «κρύψει» την κούραση από το βλέμμα της (+ τους μαύρους κύκλους, τις σακούλες κλπ) είναι το smoky eye look και πιο συγκεκριμένα η πιο σκούρα σκιά ματιών κάτω από τα μάτια.

Στην ουσία πρόκειται για ένα smudged μακιγιάζ, που μπορείς να δημιουργήσεις περνώντας μία πιο σκούρα σκιά ή το μολύβι ματιών στις ρίζες των κάτω βλεφαρίδων και σβήνοντάς προς τα κάτω.

image uploaded from ios

«Μπορεί αυτό το smoky eye να κρύψει την κούρασή μου;» σχολίασε στη φωτό.

Κι αν κρίνουμε από το συγκεκριμένο look της ηθοποιού και μοντέλου... η απάντηση μας, είναι ξεκάθαρα ναι!