Επιτέλους αποκαλύφθηκαν! Δες πρώτη τα κραγιόν που θα λανσάρουν η Kylie και η Kim!

Βιβή Αγγελάκη
Επιτέλους αποκαλύφθηκαν! Δες πρώτη τα κραγιόν που θα λανσάρουν η Kylie και η Kim!

Δες τις φωτογραφίες που ανέβασε στο Snapchat της η Kylie με το KKW by Kylie Cosmetics set

Πριν μερικά εικοσιτετράωρα διάβαζες πρώτη από αυτή εδώ τη στήλη την είδηση πως η Kim και η Kylie- ίσως οι πιο famous της γνωστής οικογενείας- αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους στο beauty κόσμο και να κυκλοφορήσουν μαζί τη δική τους σειρά καλλυντικών. Το νέο της συνεργασίας, όπως καταλαβαίνεις έκανε το γύρο του διαδικτύου, χαροποίησε εκατομμύρια fans και μας έκανε να αδημονούμε όσο τίποτε άλλο για να δούμε επιτέλους το KKW by Kylie Cosmetics set.

Και η μεγάλη στιγμή έφτασε! Η Kylie μη μπορώντας να κρατηθεί μακριά από τα social media μας έδωσε μία μικρή γεύση από όλα όσα ετοιμάζουν οι δύο τους, δημοσιεύοντας στο Snapchat τέσσερις ολοκαίνουργιες αποχρώσεις κραγιόν από το KKW set, οι οποίες θα κυκλοφορήσουν την επόμενη εβδομάδα. (Δες τες όλες στη gallery).

Όπως καταλαβαίνεις, τα ονόματα των κραγιόν δεν θα μπορούσαν να μην συνδέονται με το όνομα των Kardashians.

17934483 1930107607263517 4972626763516477440 n

Όσο για τις αποχρώσεις αυτές κινούνται σε nude ή απαλούς ροζ τόνους.Για παράδειγμα, το Kimberly είναι ένα ροδακινί μπεζ, το Kim ένα κοραλί- ροδακινί, το Kiki ένα ροζ-nude ενώ το Kimmie είναι το πιο σκούρο από όλα.( Η Kim παραπάνω φοράει το Kiki).

Τέλος, σε αντίθεση με τις υπόλοιπες υφές κραγιόν, αυτά θα έχουν πιο κρεμώδη υφή.

Photo credits κεντρικής φωτό: Getty Images