Θα φύγεις τριήμερο; Ετοιμάζουμε μαζί το beauty kit σου!

Βιβή Αγγελάκη
Θα φύγεις τριήμερο; Ετοιμάζουμε μαζί το beauty kit σου!

Pink Spring Power!

Η Πρωτομαγιά πλησιάζει και μαζί ξεκινά επίσημα η σεζόν των αποδράσεών μας αρχικά στην εξοχή και έπειτα στις παραλίες (γι αυτή τη δεύτερη εξόρμηση θα μιλήσουμε σε επόμενο post). Και αν είναι στο πρόγραμμα να ξεφύγεις από τις συνηθισμένες παραστάσεις και να γυρίσεις πιο ανανεωμένη από ποτέ μετά το τριήμερο... σε βγάζουμε από τη δύσκολη θέση (aka το beauty πανικό που επικρατεί λίγο πριν φύγεις από το σπίτι) και ετοιμάζουμε το beauty kit που θα πάρεις μαζί σου!

Και επειδή, την Άνοιξη λατρεύουμε το ροζ χρώμα, βρήκαμε τα ωραιότερα beauty pink must-have goodies που θα ήθελες να έχεις στην εξόρμησή σου. Σημείωνε, λοιπόν!

- Ώρα για μάσκα ή αλλιώς ποια μπορεί να αντισταθεί σε μια ένεση τόνωσης και ανόρθωσης; Η Pink Diamond Lifting Face Mask της Rodial είναι μια μάσκα εμποτισμένη με ροζ γκρέιπφρουτ, διαμαντόσκονη και πεπτίδια, τα οποία συσφίγγουν την επιδερμίδα, ανορθώνουν άμεσα, συσφίγγουν και φωτίζουν το δέρμα, χαρίζοντας μια πιο νεανική εμφάνιση.

18190830 1473777632694269 1680365314 n

- Από την Ανοιξιάτικη Συλλογή της Essie επιλέξαμε τις αποχρώσεις backseat besties ένα απαλό, ανοιχτό ροζ και τη b'aha moment ένα ξεσηκωτικό ροζ του ρόδου. Και πήραμε δύο, γιατί για εμάς, ένα ίσον κανένα.

- Πουθενά χωρίς την ενυδατική! Η Sensibio Rich της Bioderma ενυδατώνει, καταπραΰνει αμέσως και προστατεύει ιδιαίτερα τις ευαίσθητες και πολύ ξηρές επιδερμίδες. Εμπλουτισμένη με ενεργά συστατικά αυστηρά επιλεγμένα για την ασφάλειά τους, αυτή η κρέμα εγγυάται βέλτιστη ανοχή, εμποδίζοντας τη διείσδυση βλαβερών κι ερεθιστικών παραγόντων.

17577800 10155578386754453 492987996 n

-Spring is in the air! Ανθισμένα πέταλα τριαντάφυλλων με τα ζουμερά, ελάχιστα όξινα βατόμουρα οδηγούν σε έναν ανεμοστρόβιλο αισθήσεων με τις νότες της αισθησιακής βανίλιας και του musk να τυλίγονται σαν σπιράλ γύρω από τις ξυλώδες ambery νότες. Αυτές είναι οι νότες που αποτελούν το Rose Extase Edt Sensuelle, το ολοκαινούργιο γυναικείο άρωμα από τον οίκο Nina Ricci και η τελευταία άφιξη στην αρωματική σειρά L’Extase.

- Μην ξεχνάς τον καθαρισμό! H Intral Air Mousse Cleanser With Chamomile της Darphin, μία απαλή mousse σε αφρίζουσα μορφή που καθαρίζει απαλά και βοηθά την επιδερμίδα να αποβάλλει τους περιβαλλοντικούς ρύπους και τις τοξίνες. Ταυτόχρονα ενισχύει την πολύτιμη φυσική ασπίδα ενυδάτωσης της επιδερμίδας χωρίς να την ερεθίζει.

- Χρώμα στα χείλη! Με απαλή σύνθεση που αφήνει ένα μοντέρνο-βελούδινο τελείωμα, το κραγιόν Clinique Pop Lip Colour and Primer παραμένει αναλλοίωτο, κρατώντας τα χείλη ενυδατωμένα για 8 ώρες. Αγαπημένη και άκρως ανοιξιάτικη απόχρωση; Η Cherry Pop

17580293 10155578386989453 482494755 n copy

-Αν ένα καλλυντικό θεωρείται από τα must-have του νεσεσέρ μας αυτή την Άνοιξη, αυτό δεν είναι άλλο από το ρουζ! Είναι αυτό που χαρίζει ένα χρώμα υγείας και φρεσκάδας στο πρόσωπό μας, με μία μόνο κίνηση (ακόμη κι αν δεν έχεις τρέξει στα καταπράσινα λιβάδια)! Ποιο βάλαμε στο kit μας; Το L’ Oreal True Match Ρουζ στην απόχρωση 165 Rose Bonne Mine.

- Μην ξεχνάς τους βασικούς κανόνες υγιεινής! Με εκλεπτυσμένα αρώματα και 100% φυσικά εκχυλίσματα που εξασφαλίζουν 48ωρη αποτελεσματικότητα, το αποσμητικό Roger Gallet Gingembre Rouge με εκχύλισμα από έλαιο ροδιού, χαρίζει ακαταμάχητη αίσθηση αναζωογόνησης και φρεσκάδας, για κάθε τύπο γυναίκας!

17555356 10155578387454453 779576120 n

-Είναι από τις τελευταίες εμμονές μου και από τα must-have της τσάντας μου όπου κι αν βρίσκομαι: Το νερό σε μορφή σπρέι που ανακουφίζει, δροσίζει και ενυδατώνει όλες τις επιδερμίδες, ακόμα και τις πιο ευαίσθητες, κάθε στιγμή της ημέρας. Καταπραϋντικό όπως ένα μεταλλικό νερό αλλά και υπερ-ενυδατικό, το Grape Water της Caudalie είναι νερό σταφυλιών που απορροφάται αμέσως από την επιδερμίδα χωρίς να χρειάζεται ταμπονάρισμα μετά τη χρήση. Δεν περιέχει συντηρητικά ή άρωμα.

- Για το πιο βραδινό look βάλε στο kit σου το Wonderful Cushion Κραγιόν της Sephora. Εμπλουτισμένη με βούτυρο Karité και έλαιο σπόρων βαμβακιού, αυτό το cushion κραγιόν μεταμορφώνει τα χείλη με χρώματα απίστευτα αδιαφανή και ένα τελείωμα ματ πουδρέ. Αγαπημένη απόχρωση; Η No5 Wonderful Red.

- Κι αν θες να πετύχεις ένα fresh αλλά ταυτόχρονα λαμπερό look που θα αναδεικνύει τη φυσική λάμψη του προσώπου σου... τότε το True Match Liquid Highlight Icy Glow της L'Oreal Paris είναι το μόνο highlighter που θα δώσει λάμψη στα ζυγωματικά σου με λίγες μόλις κινήσεις και λίγες σταγόνες!