Δεν ξέρεις πώς να βάλεις σε τάξη τα κραγιόν σου; Κάντο όπως η Khloé Kardashian!

Βιβή Αγγελάκη
Δεν ξέρεις πώς να βάλεις σε τάξη τα κραγιόν σου; Κάντο όπως η Khloé Kardashian!

Μαθήματα μπιουτο-οργάνωσης από την Khloe...

Αν έφυγες για τριήμερο αυτό το άρθρο κράτα το ως πληροφορία στο πίσω μέρος του μυαλού σου για το επόμενο ΣΚ. Αν πάλι έμεινες στην πόλη, το τριήμερο είναι το ιδανικό timing για να βάλεις σε τάξη και να οργανώσεις όλα αυτά τα πράγματα που άφησες σε ακαταστασία μέσα στην εβδομάδα (και μέσα σε αυτά είναι σίγουρα και τα καλλυντικά σου). Και ναι, αυτή τη φορά μία Kardashian παραδίδει μαθήματα μπιουτο-νοικοκυροσύνης!

Στο προσωπικό site της, η Khloe έκανε ένα post δείχνοντάς μας τον τρόπο που κρατά τακτοποιημένα τα καλλυντικά της και πιο συγκεκριμένα τα κραγιόν της, τα οποία όπως λέει και η ίδια είναι τα αγαπημένα της καλλυντικά (μαζί με τα lipgloss).

aa5aea32d5674a4d4b2a69dab135f860

Μαθήματα οργάνωσης by Khloe Kardashian...

khloe kardashian makigiaz

Με φανερή την αγάπη της στις nude αποχρώσεις αλλά και στα υγρά κραγιόν, όπως θα διαπιστώσεις από τις φωτός, η μικρότερη από τις τρεις αδερφές Kardashian έχει αφιερώσει ένα συρτάρι αποκλειστικά στην οργάνωση των κραγιόν της. Αυτό που έκανε ήταν να γεμίσει το συρτάρι της με 12 μικρές θήκες- κουτάκια, στις οποίες τοποθέτησε τα κραγιόν με βάση τις αποχρώσεις ή το brand.

khloe kardashian makigiaz organwsh

Από τα αγαπημένα της lipstick- brands... Anastasia Beverly Hills, NYX, Charlotte Tilbury , τα κραγιόν και gloss της Kylie (έχει σχεδόν όλες τις nude αποχρώσεις) και πολλά ακόμη.