Το μυστικό για να καταπολεμήσεις την κυτταρίτιδα σε επτά νύχτες!

Το μυστικό για να καταπολεμήσεις την κυτταρίτιδα σε επτά νύχτες!

Ποια γυναίκα δεν θέλει να αισθάνεται καλά με το σώμα της; Αγαπάμε να φροντίζουμε και να περιποιούμαστε τον εαυτό μας σαν βασίλισσες. Πόσο μάλλον τώρα που το καλοκαίρι πλησιάζει… Το βράδυ λοιπόν, που χαλαρώνεις μετά από μια δύσκολη ημέρα, βρες λίγο χρόνο για εσένα. Άλλωστε, όπως φαίνεται, είναι η ιδανική στιγμή για να πεις «αντίο» στα περιττά κιλά που σε ταλαιπωρούν αλλά και στον αιώνιο εχθρό κάθε γυναίκας… την κυτταρίτιδα!

Ήξερες ότι τη νύχτα ο μεταβολισμός του σώματος αλλάζει;

Το μυστικό για να αποχαιρετήσεις την όψη φλοιού πορτοκαλιού και να ανεβάσεις την αυτοπεποίθησή σου, είναι πιο απλό από όσο νομίζεις. Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της ημέρας, υπό την επίδραση της κορτιζόλης, ορμόνης που βρίσκεται στο pic της, η εξάλειψη του λίπους ενεργοποιείται και η ΑΤΡ (καύσιμο των κυττάρων), προσφέρει στα λιποκύτταρα την απαραίτητη ενέργεια για να δραστηριοποιηθούν. Έτσι, ενεργοποιείται η λιπόλυση. Τη νύχτα, όλα αλλάζουν. Χωρίς την ενέργεια που τους παρέχει η ATP, τα λιποκύτταρα «κοιμούνται»: Ευνοείται η αποθήκευση των λιπιδίων και κατά συνέπεια ξεκινά η λιπογένεση.

Τα καλά νέα είναι ότι υπάρχει μία κρέμα που «ξυπνά» το αδυνάτισμα! Το Slim Design Night των εργαστηρίων Elancyl θα κάνει θαύματα στο σώμα σου χάρη στον παράγοντα Booster night GP4G και το [Σύμπλεγμα καφεΐνης] 3D που δρα σε τρεις διαστάσεις.

Επτά νύχτες αρκούν για να δεις την αποτελεσματικότητά της, η οποία είναι αποδεδειγμένη από κλινική μελέτη(*) που πραγματοποιήθηκε υπό δερματολογικό έλεγχο. Στη δέκατη νύχτα η μείωση της κυτταρίτιδας γίνεται ακόμη πιο εμφανής, ενώ θα παρατηρήσεις και απομείωση του όγκου των μηρών. Ορατά αποτελέσματα θα δεις και στην περιφέρεια από την 28η νύχτα! Τέλος, το Slim Design Night μας βοηθάει να βελτιώσουμε σημαντικά τις προβληματικές περιοχές αλλά και τα «ψωμάκια»! Έτσι, σε λίγες μόνο μέρες θα έχεις τέλειο σώμα για να βγεις στην παραλία με άλλον «αέρα».

grgre

Η επανάσταση κατά της κυτταρίτιδας ξεκινά τη νύχτα

Πώς όμως ακριβώς δρα το Slim Design Night και γιατί το ξεχωρίσαμε; Το Booster night GP4G (πρόδρομο συστατικό της ATP) δραστηριοποιεί τη νυκτερινή λιπόλυση των λιποκυττάρων, για να διεγείρει τη διαδικασία αποδέσμευσης κατά τη διάρκεια του ύπνου. Με λίγα λόγια, ευνοεί το ξύπνημα των κυττάρων και προσφέρει την απαραίτητη ενέργεια στις μεταβολικές αντιδράσεις που συνεπάγονται της λιπόλυσης.

Παράλληλα, το [Σύμπλεγμα καφεΐνης] 3D είναι ένα σύμπλεγμα κατά της όψης φλοιού πορτοκαλιού ικανό να δράσει αποτελεσματικά σε τρεις διαστάσεις για ορατή λείανση του δέρματος. Η καφεΐνη ευνοεί τη μετατροπή των τριγλυκεριδίων σε ελεύθερα λιπαρά οξέα για να μπορούν εύκολα να απομακρυνθούν. Επιπλέον, ο κισσός, ενισχύει την ελαστικότητα και συμβάλει στη σύσφιξη του δέρματος ενώ η σαλάσια, βοηθά την εντατική λείανση της όψης φλοιού πορτοκαλιού.

Μασάζ για την κυτταρίτιδα!

iterughrj

Δεν αρκεί να έχεις μόνο το κατάλληλο προϊόν! Πρέπει να γνωρίζεις πώς θα το χρησιμοποιήσεις για να πετύχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα. Η πλούσια σύνθεση του Slim Design Night αποτελεί μία θελκτική πρόκληση για μασάζ που βελτιστοποιεί τα αποτελέσματα. Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις είναι πολύ απλά.

Μετά το ντους, σε στεγνό δέρμα, ρίξε λίγη ποσότητα Slim Design Night στην παλάμη κάθε χεριού και πίεσε παράλληλα σε κάθε μηρό με τα χέρια με κινήσεις σταθερές, γρήγορες και ρυθμικές. Σχήματα [1 και 2]

Στη συνέχεια, κάνε κυλιόμενα τσιμπήματα οριζόντια και/ή κάθετα στις προβληματικές περιοχές: Στην εσωτερική πλευρά των γονάτων, στο επάνω μέρος των μηρών, στους γλουτούς και την κοιλιά. Σχήματα [3, 4 και 5]

Ακολούθησε την παραπάνω διαδικασία καθημερινά και σε ελάχιστο χρονικό διάστημα, θα δεις τα αποτελέσματα! Αγάπησε το σώμα σου, φρόντισέ το και ανέκτησε τη χαμένη σου αυτοπεποίθηση.

(*) Κλινική μελέτη που πραγματοποιήθηκε υπό δερματολογικό έλεγχο σε 52 γυναίκες ηλικίας 25-45 ετών.