Ανακάλυψε το Summer Energy Code των μαλλιών σου & κέρδισε μια πετσέτα και τσάντα θαλάσσης!

Βιβή Αγγελάκη
Ανακάλυψε το Summer Energy Code των μαλλιών σου & κέρδισε μια πετσέτα και τσάντα θαλάσσης!

Δοκιμάζεις τη νέα εξατομικευμένη σειρά περιποίησης System Professional στο κομμωτήριο και κερδίζεις super καλοκαιρινά δώρα! 

Το καλοκαίρι πλησιάζει και εκτός από την αντηλιακή προστασία της επιδερμίδας μας, θα πρέπει να λάβουμε τα απαράιτητα μέτρα προστασίας και για τα μαλλιά μας. Κι αυτό γιατί, ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες, τα μαλλιά χρειάζονται εντατική περιποίηση για να προστατευθούν από την εκτεταμένη έκθεση στον ήλιο και την επίδραση του θαλασσινού και χλωριωμένου νερού. Και αυτή, όπως καταλαβαίνεις είναι η κατάλληλη περίοδος για να πάρεις τα απαραίτητα μέτρα και να ανακαλύψεις το δικό σου, προσωπικό Summer Energy Code με τη βοήθεια του επαγγελματία κομμωτή (σ' ένα από τα συνεργαζόμενα κομμωτήρια System Professional).

Τι είναι το Summer Energy Code; Μέσα από την ανάλυση του προφίλ ενέργειας των μαλλιών- Energy Code Mapping- προκύπτει το εξατομικευμένο σύστημα περιποίησης που θα προστατεύσει τα μαλλιά σας από την ηλιακή ακτινοβολία και θα τα βοηθήσει να ξαναβρούν την χαμένη τους ενέργεια. Λόγω της εκτεταμένης έκθεσης των μαλλιών στον ήλιο την άνοιξη και ιδιαίτερα το καλοκαίρι, το Summer Energy code προτείνει ένα ή περισσότερα προϊόντα από τη νέα Solar της System Professional.

Packshot 1

Η νέα σειρά Solar της System Professional ενσωματώνει την τεχνολογία HelioGuard, που περιέχει πανίσχυρα αντηλιακά φίλτρα ευρέως φάσματος, τα οποία δημιουργούν ένα προστατευτικό στρώμα γύρω από την τρίχα. Έτσι, ελαχιστοποιείται η βλαβερή επίδραση της ακτινοβολίας στην πρωτεΐνη της τρίχας, ενώ παράλληλα διατηρείται η ένταση του χρώματος των μαλλιών για μεγαλύτερο διάστημα. Μετά την έκθεση στον ήλιο, τα κατάλοιπα αντηλιακού, θαλασσινού και χλωριωμένου νερού πρέπει να απομακρυνθούν από τα μαλλιά και την επιδερμίδα. Αυτό θα βοηθήσει στην επανόρθωση και στην εξισορρόπηση της υγρασίας τους. Το Σύμπλεγμα HelioRestore, που περιέχει η σειρά Solar, διεισδύει στο εσωτερικό της τρίχας και βοηθά στην αναδόμησή της, ενώ αναπληρώνει την χαμένη υγρασία των μαλλιών.

Packshot 2

Πας κομμωτήριο...παίρνεις και ένα δώρο!

Gift Bag


Επισκεφθε ένα από τα συνεργαζόμενα κομμωτήρια System Professional, ζητήστε από τον κομμωτή σας να βρείτε το δικό σας προσωποποιημένο Summer Energy Code και με ελάχιστη αγορά 3 προϊόντων System Professional παίρνετε δώρο μια πετσέτα και τσάντα θαλάσσης Sun of a Beach. Η προσφορά ισχύει από 21/04 και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.