Αυτός είναι σίγουρα ο πιο τρελός τρόπος να καταλάβεις ποια nude απόχρωση κραγιόν σου ταιριάζει

Βιβή Αγγελάκη
Αυτός είναι σίγουρα ο πιο τρελός τρόπος να καταλάβεις ποια nude απόχρωση κραγιόν σου ταιριάζει

Δεν πάει ο νους σου...

Εδώ, στο beauty κόσμο, σε καθημερινή βάση, βλέπουμε, μαθαίνουμε και ακούμε πολλά. Πολλά, τολμηρά, διαφορετικά, ξεχωριστά, χρήσιμα και μη, tips και trends, που σε αφήνουν με το στόμα ανοιχτό. Απ ‘ όλα αυτά προσπαθούμε να σου μεταφέρουμε τα πιο σημαντικά, τα πιο αξιοπερίεργα, αυτά που σίγουρα δεν έχεις ξαναδεί και ξανακούσει (ούτε και εμείς).

Και κάπως έτσι, πέσαμε πάνω σε αυτή τη είδηση- θεωρία (που έχει γίνει ήδη θέμα σε μεγάλα περιοδικά και είδαμε στο αμερικανικό τηλεοπτικό show «The Doctors») που αφορά τον πιο τρελό τρόπο για να ανακαλύψουμε την ιδανική nude απόχρωση.

via GIPHY

Το μυστικό κρύβεται μέσα από την μπλούζα σου ή για να είμαι πιο συγκεκριμένη στο στήθος σου! Σε αυτό το σημείο, πριν πατήσεις play στο βίντεο και δεις το απόσπασμα από την εκπομπή, θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε πως πρόκειται για μία ακόμη θεωρία την οποία πολλοί makeup artists δεν αναγνωρίζουν και η οποία βασίζεται αποκλειστικά στη λογική του ότι η φύση ξέρει καλύτερα τι μας πηγαίνει και τι όχι. Παρόλα αυτά, πιστεύεις δεν πιστεύεις στις θεωρίες, δεν γίνεται να μην μπεις στη διαδικασία να ψαχτείς...