Βρεθήκαμε στην παρουσίαση της νέας καλοκαιρινής συλλογής μακιγιάζ της Artdeco!

Βιβή Αγγελάκη
Βρεθήκαμε στην παρουσίαση της νέας καλοκαιρινής συλλογής μακιγιάζ της Artdeco!

Οι λαμπερές καλεσμένες και η παρουσία του International Make Up Artist Macedonio Bezzera

Μπορεί ο καιρός τις τελευταίες μέρες να μας τα "χαλάει", όμως, η Artdeco κάνει τα πάντα για να κρατήσει το καλοκαιρινή μας διάθεση ζωντανή! Μια μοναδική καλοκαιρινή εμπειρία μας περίμενε, λοιπόν, στην παρουσίαση της νέας καλοκαιρινής συλλογής μακιγιάζ του brand Artdeco στο Hondos Center Ερμού την περασμένη εβδομάδα. Ο International Make Up Artist της μάρκας Macedonio Bezzera, που βρέθηκε για λίγες μόνο ημέρες στην Αθήνα, ήταν εκεί για να μας μυήσει στα μυστικά του καλοκαιρινού μακιγιάζ παρουσιάζοντας τα νέα προϊόντα της σειράς, με πρωταγωνιστή το must have Spray On Leg Foundation που χαρίζει μαγικό μαύρισμα στη στιγμή (stay tuned γιατί θα ακολουθήσουν περισσότερες infos γι αυτό το super spray).

Η νέα, καλοκαιρινή συλλογή μακιγιάζ έχει το όνομα "Paradise Island" και είναι εμπνευσμένη από τις λευκές αμμουδιές, τα τιρκουάζ νερά, τους φοίνικες και τα χρώματα του ουρανού σε ένα υπέροχο ηλιοβασίλεμα. Και όπως καταλαβαίνεις δε γίνεται να μην σε ταξιδέψει (έστω και νοερά) σε παραδεισένια νησιά. Τα προϊόντα μακιγιάζ της σειράς, χαρίζουν λαμπερή και ταυτόχρονα μαυρισμένη επιδερμίδα, η οποία σε συνδυασμό με τα μοντέρνα χείλη, που προτείνει το brand στην καλοκαιρινή του συλλογή, χαρίζουν εντυπωσιακή καλοκαιρινή εμφάνιση.

Ανάμεσα στις λαμπερές παρουσίες της βραδιάς, η Ιωάννα Σουλιώτη, η Εύη Βατίδου, η Ελιάνα Χρυσικοπούλου, η Κλέλια Πανταζή, η Νάνσυ Παραδεισανού, η Φλορίντα Πετρουτσέλι, η Κατερίνα Ευαγγελινού, η Δάφνη Καραβοκύρη, η Τζώρτζια Συναχέρη, η Σάσα Σταμάτη,, η Κάτια Δέδε, η Ναταλία Δήμου, η Ναταλία Κηρύκου, η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη. Δες τις φωτός στη gallery.