Νέα Σειρά Apivita Suncare: Αντηλιακή προστασία χωρίς ρυτίδες, πανάδες, λιπαρότητα!

Βιβή Αγγελάκη
Νέα Σειρά Apivita Suncare: Αντηλιακή προστασία χωρίς ρυτίδες, πανάδες, λιπαρότητα!

Η νέα σειρά αντηλιακών APIVITA SUNCARE έρχεται να καλύψει την ανάγκη προστασίας της επιδερμίδας από τον ήλιο όλο το χρόνο, με εξειδικευμένα, καινοτόμα, φυσικά, αποτελεσματικά και ολιστικά προϊόντα, ιδανικά για κάθε ανάγκη και τύπο δέρματος.

Παραλία, καλοκαίρι, ηλιοθεραπεία και πολλή ζέστη. Η χρήση του αντηλιακού, όμως - όπως θα γνωρίζεις, αν είσαι πιστή αναγνώστρια αυτής της στήλης- είναι μία υπόθεση που δεν περιορίζεται σε συγκεκριμένες εποχές του χρόνου (πόσο μάλλον σε συγκεκριμένες καιρικές συνθήκες)! Αυτό που ίσως δεν γνωρίζεις, είναι, πως το 90% της όψης του γερασμένου δέρματος οφείλεται στη φωτογήρανση. Η χρόνια έκθεση στον ήλιο, χωρίς αντηλιακή προστασία, μπορεί να προκαλέσει πρόωρη γήρανση και ανεπανόρθωτες φθορές στην επιδερμίδα. Μάλιστα, το 80% της UVA ακτινοβολίας, που είναι υπεύθυνη για τη γήρανση του δέρματος, εισχωρεί από τα σύννεφα ή τα τζάμια και φτάνει καθημερινά στην επιδερμίδα μας. Η νέα σειρά αντηλιακών APIVITA SUNCARE έρχεται να καλύψει την ανάγκη προστασίας της επιδερμίδας από τον ήλιο όλο το χρόνο, με εξειδικευμένα, καινοτόμα, φυσικά, αποτελεσματικά και ολιστικά προϊόντα, ιδανικά για κάθε ανάγκη και τύπο δέρματος.

Ποια είναι η παγκόσμια καινοτομία νεότητας της Apivita; Για 1η φορά μια σειρά αντηλιακής προστασίας συνδυάζει τη χρήση μικροφυκών της Μεσογείου με το πατενταρισμένο εκχύλισμα πρόπολης -παγκόσμια καινοτομία 3D PRO-ALGAE®- προσφέροντας ταυτόχρονα αντηλιακή προστασία, προστασία από τη φωτογήρανση, αντιγηραντική και ενυδατική δράση. Διατηρεί την τρισδιάστατη δομή της επιδερμίδας, καθώς προστατεύει την πυκνότητα και την ελαστικότητα της κάτω απο τον ήλιο , προφέροντας ενυδάτωση και εξαιρετική δράση κατά της φωτογήρανσης , τη Νο1 αιτία πρόωρης γήρανσης.

apivita 01

Η νέα αντηλιακή σειρά APIVITA SUNCARE περιλαμβάνει προϊόντα με έως και 97% φυσικά συστατικά, ενώ δεν συμπεριλαμβάνονται τα συστατικά εκείνα που αποδεδειγμένα προκαλούν σοβαρές συνέπειες στην υγεία και στο περιβάλλον. Παράλληλα, δεν χρησιμοποιείται οινόπνευμα, το οποίο αποδυναμώνει τον προστατευτικό φραγμό της επιδερμίδας και την αφυδατώνει αφήνοντάς την ακόμη πιο εκτεθειμένη στην επίδραση της ηλιακής ακτινοβολίας, ενώ έχουν αφαιρεθεί parabens. Ακόμη, περιέχουν ένα συνδυασμό αντηλιακών φίλτρων που παρέχουν σταθερή προστασία καθ’ όλη τη διάρκεια ζωής του προϊόντος και προστατεύουν από τη UVB, UVA και μακρά UVA ακτινοβολία.

Τα αντηλιακά APIVITA είναι πολύ ανθεκτικά, στο νερό και εξασφαλίζουν αποτελεσματική δράση ακόμη και κατά τη διάρκεια έντονης δραστηριότητας στο νερό. Τέλος, είναι υποαλλεργικά, καθώς είναι ειδικά σχεδιασμένα και ελεγμένα δερματολογικά, ώστε να ελαχιστοποιείται η πιθανότητα αλλεργικής αντίδρασης. Κάθε αντηλιακό προϊόν APIVITA έχει πολλαπλές δράσεις, λαμβάνοντας υπόψη το σύνολο των αναγκών της επιδερμίδας κατά την έκθεσή της στον ήλιο. Παρέχει ενυδάτωση, αντιοξειδωτική δράση, προστασία από τη φωτογήρανση, αλλά και εξειδικευμένες δράσεις, όπως η δράση κατά των πανάδων, κατά των ρυτίδων και η φροντίδα της λιπαρής επιδερμίδας.

apivita 02

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ανακαλύψεις τις 3 νέες μοναδικές εξειδικευμένες αντηλιακές σειρές προσώπου , αλλά και τη σειρά APIVITA SUNCARE kids, body & hair περιλαμβάνει καινοτόμα, φυσικά αντηλιακά προϊόντα σώματος και μαλλιών υψηλής αποτελεσματικότητας. Παιδικό γαλάκτωμα, γαλάκτωμα σώματος, λάδι μαυρίσματος, after-sun και λάδι προστασίας του χρώματος και της υγείας των μαλλιών είναι τα προϊόντα της σειράς που θα σας συνοδεύσουν στις καλοκαιρινές σας εξορμήσεις στη θάλασσα!

Διατίθεται σε φαρμακεία και επιλεγμένα σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα, στο The APIVITA Experience Store, Σόλωνος 6, Κολωνάκι, Αθήνα, καθώς και στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών Ελευθέριος Βενιζέλος.