Δες πώς θα ισιώσεις τα μαλλιά σου χωρίς ισιωτικό!

Δες πώς θα ισιώσεις τα μαλλιά σου χωρίς ισιωτικό!

Κι όμως γίνεται... αρκεί να ακολουθήσεις ένα- ένα τα παρακάτω βήματα!

Να σηκώσεις τώρα το χέρι σου αν χρησιμοποιείς ισιωτικό κάθε φορά που θέλεις να ισιώσεις τα μαλλιά σου! Κι όμως, υπάρχει τρόπος να κάνεις τα μαλλιά σου ίσια χωρίς να χρειαστεί να χρησιμοποιήσεις εργαλεία θερμότητας. Πώς; Ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα...

#1. Διάλεξε το σωστό σαμπουάν και conditioner

Αν τα απαλά, λαμπερά και ίσια μαλλιά είναι το ζητούμενο... τότε πρέπει να αναζητήσεις το σαμπουάν και το conditioner που θα σου δώσει το αποτέλεσμα που ζητάς! Χρειάζεσαι κάτι που είναι ενυδατικό.

24 05 17 products 1

Pantene Pro-V Σαμπουάν και Conditioner Αναδόμησης και Προστασίας που αντιστρέφουν τα σημάδια φθοράς, όπως έλλειψη απαλότητας & λάμψης. Περιποιείται τα ταλαιπωρημένα ή ξηρά μαλλιά, αφήνοντάς τα απαλά και λαμπερά. Με κλινικά αποδεδειγμένη τεχνολογία βοηθά στην επαναφορά της δύναμης των μαλλιών ενάντια στη φθορά από το styling και προλαμβάνει τον σχηματισμό ψαλίδας.

#2. Συνέχισε με τους σωστούς συμμάχους...

Αφού λούσεις τα μαλλιά σου, σκούπισε τα μέχρι να απομακρύνεις όσο το δυνατόν περισσότερο νερό και υγρασία. Έπειτα εφάρμοσε μια ελαφριά κρέμα για απαλά μαλλιά απλώνοντάς το από τη μέση μέχρι τις άκρες. Εάν έχεις πολύ λεπτά μαλλιά, χρησιμοποίησε αρχικά ένα leave-in conditioner και έπειτα ένα serum ή λαδάκι μόνο στις άκρες.

24 05 17 products 2

Sebastian Potion 9: Ένα από τα πιο διάσημα προϊόντα styling της Sebastian Professional που θα γίνει ο απόλυτος σύμμαχός σου στο να πετύχεις το styling που θέλεις. Περιέχει 9 εκχυλίσματα βοτάνων που προστατεύουν συνεχώς τα μαλλιά, καθώς εσύ δημιουργείς στα μαλλιά σου!

#3. Baby, it's cold!

Γύρνα τη ρύθμιση στον κρύο αέρα... έτσι θα πετύχεις ένα ταχύτερο και πιο ομαλό φινίρισμα χωρίς καμία ζημιά! Κράτησε το με φορά προς τα κάτω, δίνοντας τους τη φόρμα που θες με τα δάχτυλα σου ή με μία βούρτσα.

via GIPHY

#4. Δοκίμασε jumbo rollers

Εάν τα μαλλιά σου είναι αρκετά μακριά, μπορείς να δοκιμάσεις να τα ισιώσεις χρησιμοποιώντας μεγάλα ρόλεϊ (σε jumbo μέγεθος). Αφού λούσεις τα μαλλιά σου και τα σκουπίσεις πολύ καλά με την πετσέτα, χώρισε τα σε τμήματα και τύλιξε τα γύρω από μεγάλα ρόλεϊ στερεώνοντας τα με τσιμπιδάκια σε κάθε πλευρά. Μόλις στεγνώσουν εντελώς, μπορείς να ξεκινήσεις να τα αφαιρείς.

Beyonce 120

#5. Ύψωσε την ασπίδα σου στο φριζάρισμα

Τελευταίο αλλά όχι ασήμαντο, προστατέψτε τα μαλλιά σου χρησιμοποιώντας έναν ορό ή ένα serum κατά του φριζαρίσματος. Έτσι υπάρχουν λιγότερες πιθανότητες τα μαλλιά σου να φουσκώσουν και να φριζάρουν μέσα στη μέρα.

24 05 17 products 3

Moroccanoil Frizz Control: Spray κατά του φριζαρίσματος και του στατικού ηλεκτρισμού, ιδανικό για όλους τους τύπους μαλλιών. Η μεταξένια του φόρμουλα δαμάζει και ηρεμεί τις τρίχες και είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους μαλλιών και για όλα τα χτενίσματα.